USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянки пробилися у вищу лігу жіночого футбол

20 Червня 2017 11:49
Володимир-волинський «Ладомир» – переможець фінального етапу чемпіонату України серед жіночих команд у першій лізі. Він відбувся у Винниках Львівської області, на стадіоні імені Богдана Маркевича.

У півфіналі волинянки обіграли «Янтарочку» з Новояворівська, а у фіналі вирвали перемогу в «Маріупольчанки» з Маріуполя. Наші футболістки забили першими, згодом пропустили, але в кінці матчу у контратаці змусили суперниць помилитися, і ті забили автогол. У підсумку 2:1 на користь «Ладомира», який виборов і золоті медалі першої ліги, і місце у вищій лізі українського жіночого футболу.

Головний тренер переможців Олег Бортнік прокоментував успішне завершення турніру для своєї команди: «Дуже важко було грати за неймовірної спеки. Вийшовши у вищу лігу, ми реально оцінюємо свої сили, звичайно, буде складно протистояти лідерам українського жіночого футболу, але ми будемо боротися».

Склад «Ладомира» у фіналі був таким: Глух – Кузьмич, Шуляк (Максимчук, 50), Лебедєва, Мякота (Кревська, 77), Шайнюк (к), Кибиш (Ковб, 90+3), Бубняк, Гірин, Лемещук, Шевчук.

За результатами турніру було визначено найкращих гравців. Дві номінації дісталися нашим землячкам.

Найкращим воротарем стала Яна Глух, а найкращим півзахисником – Вікторія Гірин.

Юрій Конкевич

Львів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus