USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни беруть участь у створенні нової політсили*

13 Червня 2014 14:45
Форум розвитку України відбувся 11 червня у столичному "Президент готелі". У роботі форуму взяли участь 150 представників з усіх регіонів країни, в тому числі і з Волині.

Під час засідання його учасники обговорили набір практичних рекомендацій щодо виведення країни з глибокої політичної та соціально-економічної кризи. Учасники заходу дійшли висновку про те, що політика влади в останні 3 місяці була провальною і привела до втрати контролю над частиною території України, людських втрат, руйнування звичного укладу життя людей на всіх рівнях. Вони констатували, що існуючі політичні механізми не справляються з викликами, що стоять перед країною та її громадянами, а існуючі партії збанкрутували політично і втратили довіру громадян. Громадяни очікують приходу якісно інших керівників.

"Тому учасники Форуму вирішили, що сформована кризова ситуація вимагає створення нової національної центристської політичної партії, яка зможе об'єднати країну і змусити систему влади працювати в інтересах людей. Нова партія повинна бути не просто фасадом об'єднання за регіональними інтересами, а реальним інструментом для знищення корупції та розробки плану економічного розвитку, створення нових робочих місць і підвищення якості життя людей ", - йдеться в повідомленні ініціативної групи.

Зі слів делегата від Волині Народного депутата України 5-6 скликань Анатолія Горбатюка: «Вибори, чітко показали народ України, який вистраждав у ході історії, свій шлях незалежного розвитку, хоче бачити за кермом держави людей, які сповідують національні цінності і здатні повести Україну шляхом реформ до європейської спільноти. Люди хочуть миру і спокою. Ми хочемо жити в єдиній Україні, у щасливій країні, в якій живуть заможні люди, і це бажання більшості українців. І ми розуміємо, що для того, щоб влада пішла назустріч цим побажанням, потрібен посередник, тому вже сьогодні назріло питання отримати нову в якісному показнику політичну силу, яка знайде шляхи єднання…»

Тож, логічним підсумком роботи стало оголошення про формування нової політичної сили.

З цього приводу Сергій Ларін у виступі на Форумі зазначив, що нову політичну партію ми будемо будувати на принципах конкуренції та відкритості, реальної децентралізації і демократії в партійному управлінні, рівноправному представництві інтересів усіх регіонів. Ставимо метою провести консультації в кожному регіоні за проектами партійної платформи та статуту, напрацьовані ініціативною групою, і протягом місяця провести установчий з'їзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Бармалєй Показати IP 13 Червня 2014 15:25
Всьо тє же на манєже
Українець Показати IP 13 Червня 2014 15:29
Зараз ще Войтович з Борисом Петровичам почнуть розказувати ,що було раніше зроблнно не правильно і як треба це робити. Ховайся в жито.
лучанин Показати IP 13 Червня 2014 15:31
Цирк, скоро Алєксєєв з Савчуком будуть форуми форумить)
Луцьк Показати IP 13 Червня 2014 15:38
Нехай скажуть за чий рахунок цей "банкет", і буде зрозуміло кому це вигідно. Але явно не українському народу!
ОЛЬГА Показати IP 13 Червня 2014 16:35
ПАНЕ ГОРБАТЮКУ, МОЖЕ ДОСИТЬ ПИНДЮЧИТИСЬ СТАТУСОМ НАРДЕПА 5-6СКЛИКАННЯ, ЯКИЙ ДЛЯ ВОЛИНІ НІЧОГО КОРИСНОГО НЕ ЗРОБИВ, ПАЛЕЦЬ ОБ ПАЛЕЦЬ НЕ ВДАРИВ, ЛИШЕ ОТРИМУВАВ ЩОМІСЯЦЯ ПО 34 ТИС. ГРН ЩО Й ВИДНО ПО ЛИЦЮ "ПОПРАВИЛЕНОМУ". ВИ Ж РОЗКАЗУВАЛИ ЯК ЛЮБИТЕ ПАРТІЮ РЕГІОНІВ, А САМІ ГОЛОСУВАЛИ НА ПОРОШЕНКА. ТО МОЖЕ ХВАТИТЬ ЗАЙМАТИСЬ БЛЮЗНІРСТВОМ, ВІШАТИ НАМ ЛОКШИНУ.. ВАШЕ МІСЦЕ НЕ В ФОРМУВАННІ ПОЛІТСИЛИ, ЗРОЗУМЙТЕ--ВИ ПОЛІТИЧНА НЕВДАХА ЯК БАНАДА, ПУСТОЦВІТ, БОНДАР, ДАНИЛЬЧУК, ГУЗЬ.
а123 до ОЛЬГА Показати IP 13 Червня 2014 20:32
Ти піди спитай звичайних дітей навіть в тих самих піддубцях, що горбатюк зробив .... тоді будеш патякати..... на відміну від тебе він не клавіатуру топче а для людей працює....!!!
Анонім до ОЛЬГА Показати IP 13 Червня 2014 20:51
йому є чим "буньдючитись" простий хлоп без купівлі голосів був нардепом.... і не таким що і на сесії не ходить .... думаю йому є більша довіра ніж тим що сьогодні за юлю завтра за петю.....
лучаннин Показати IP 13 Червня 2014 16:48
Волошеннюк також керував так щоб з кожної бюджетної копійки ішов йому откат
Андрій Показати IP 13 Червня 2014 17:31
Хлопці,може б вже хватило Україні цих партій і партійок разом з їхніми очільничками?Свій патріотизм можна реалізувати на ділі, на Східному фронт,а не в "Президент готелі".За кошти,що були потрачені на організацію форуму,краще було б купити бронежилети,що б зберегло життя дійсним патріотам України.
ЗАНЮ!!!! Показати IP 13 Червня 2014 20:45
Горбаюк це той депутат який виконував свої обіцянки можк сказати по свому селу баїв!!!! депутат який не маючи бізнеса за час своїх каденцій і не намагався його зробити або як це успішно робить і "нова" влада щось у когось віджати....
Він Показати IP 13 Червня 2014 22:36
Всі члени партії регіонів є винними в загибелі людей на майдані і на сході України, і виправдання їм немає.
Анонім до Він Показати IP 13 Червня 2014 23:30
серйозно??? і крим вони теж проср*ли? а кенеді не вони?????
волиняка Показати IP 13 Червня 2014 23:23
Нова хованка для різноі дискредитованоі шло**бені)
екскурсовод Показати IP 14 Червня 2014 01:13
косити капусту
Igorock Показати IP 14 Червня 2014 03:51
''Правильным путем идете товарищи!!!'' - В.И.Ленин.
Анонім Показати IP 14 Червня 2014 07:25
Так там одні регіонали, Горбатюк, Волошенюк..., вони ж збирали народ на антимайдан і травили нас міліцією, ганьба, НАРОД потрібно знову ПОВСТАВАТИ
Анонім до Анонім Показати IP 14 Червня 2014 08:15
Повстанець ідди проспись... і меньше нюхай....:-)
Анонім Показати IP 14 Червня 2014 08:17
Приємно бачити що це не чергова партійка коломойського фірташа ітп... адже коментарі не стираються під рекламною статею :-):-):-):-)
minona до Анонім Показати IP 14 Червня 2014 21:37
деякі стираються... Проте всеодно цікаво якими методами ця "нова політсила" буде воювати рватись в парламент....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus