USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни, які отримали повістки, переховуються від комісарів

2 Березня 2015 14:02
На Волині зафіксували випадки перешкоджання проведення мобілізаційних заходів. Так, серед волинян є й такі призовники, які, отримавши повістку, не з’являються на збірні пункти.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 2 березня, розповів голова волинської ОДА Володимир Гунчик.

Він розповів, що минулого тижня відбулася нарада щодо підсумків першого етапу четвертої хвилі мобілізації з залученням голів районних рад, РДА, міських, сільських та селищних голів. Окрім цього, у Камені-Каширському провели так звану «кущову нараду», під час якої представники військових комісаріатів максимально постарались роз’яснити волинянам основні завдання і роль органів місцевого самоврядування в проведенні четвертої хвилі мобілізації та розповідали про порядок виконання законів, прийнятих Верховною Радою та підписаних президентом.

Губернатор наголосив, що варто звернути посилену увагу на взаємодію між військовими комісарами районів і міст, службою правопорядку, військовою прокуратурою та управлінням внутрішніх справ для того, аби не допустити випадків перешкоджання проведення мобілізаційних заходів та скоординувати свої дії у випадку, коли йде грубе порушення закону.

Так, на Волині люди, які вже отримали мобілізаційні повістки, не з’являються на збірні пункти. А це є грубим порушенням закону. Тому необхідно посилити процедури щодо проведення на теренах області в частині медичних комісій, повідомлень про мобілізацію та призову.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, чого чекати волинянам від другого етапу четвертої хвилі мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Березня 2015 15:22
"серед волинян є й такі призовники, які, отримавши повістку, не з’являються на збірні пункти" Та вони так набухаються з радості, що не можуть дорогу в воєнкомат знайти.
читач Показати IP 2 Березня 2015 15:34
гунчик сам в ато зїзди зі своєю родиною...
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 15:46
Правильно роблять що переховуються !!!
Оцей Показати IP 2 Березня 2015 15:48
в пятницю і суботу хай вечерком в оперу, майдан, оболонь, версаль... хай зайдуть і прямо звідти "золотую маладьож" відправляють.
мама Показати IP 2 Березня 2015 16:16
І це абсолютно правильно,нехай Порох і компанія своїх дітей туди посилає,а своїх дітей ми народили і виховували для того щоб вони жили і щоб ми батьки раділи,а не хоронили.
Ната Показати IP 2 Березня 2015 16:17
Хай "верхушка ненажерлива" спочатку розбереться між собою бо ще не все порозприділяли а тоді хай роблять мобілізацію.
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 16:30
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 16:41
Краще вбий мене правдою, нiж жалiй мене кривдою!
з запасу Показати IP 2 Березня 2015 17:10
Переховуються, хто де може. Не видно молодих мужичків у підїзді, не стоять дорогі авто під дверима. Іноді приходять пізно переночувати і в жінки "відмітитись", щоб нічого не закисло і павутиною не затягнуло. Так і "воюємо" - в жінки під спідницею. Слава Україні!
вік до з запасу Показати IP 2 Березня 2015 17:59
А ті,хто в запасі хіба не воюють???Чи сидять в жінки під спідницею??і строчать коментарі тьху -ганьба тільки і кричите слава Україні,то вперед
Софія Показати IP 2 Березня 2015 23:37
Господи Боже, дай мир Україні, щоб не гинули наші батьки і діти...
Наталя Показати IP 2 Березня 2015 23:48
Правильно роблять, що переховуються? Ви серйозно?? А чому мій чоловік має захищати вашу хату, жінку і дітей?? Бо вам і під спідницею добре???
аноним Показати IP 3 Березня 2015 10:32
сидить под спидныцею у жинкы и дальше,скоро чечены будуть под спидныцямы ваших баб чичены шариты,читаю коменты дэбилы одным словом
Мадама Показати IP 3 Березня 2015 12:33
В мене складається враження, що на Волині свідомо мобілізовують кращих чоловіків, огляньтеся по своїх знайомих, що були мобілізовані. Можете закидати мене камінням.А саме так і робиться , надсилають повістки місцевим депутатам. В депутати , як відомо алкаша чи ледара не візмуть. Більшість із них є місцевою елітою -підприємці, фермери, освітяни, медики. ОТОЖ ,ЗАКЛИКАЮ ПОЛІТИКІВ ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАКОН ПРО МОБІЛІЗАЦІЮ НАСЕЛЕННЯ .Справедливо буде забрати в армію мого чоловіка , який платить податку за своїх працівників 2600+пенсійний+податок на прибуток, дає робочі місця людям , на його податки утримується три-чотири пенсіонери прим., чи може краще мобілізувати Ваню, який вже скоро зіп'ється від безробіття чи Саню, який сплачує військовий збір 1,5% від своєї мінімалки.Багато підприємців допомагають армії. Щомісяця , а хтось щодня. Думаєте ті дві гривні що ви кинули в ящик чи банка варення суттєво допомогли солдатам, наївні ? Комусь дуже вигідно розігріти ситуацію проти "мажорів" як Ви їх називаєте. Війна вимагає грошей.Зараз в економіці ЖО .Волонтери допомогу малюють ?? Підприємці нашого селища купили два автомобілі для АТО, я вже не рахую іншої допомоги. Особисто від моєї сім'ї це приблизно 15 тис грн. Емоції в сторону, повинна працювати логіка. Думаю що комбат Семенченко зареєстрував законопроект про сплату за відстрочку від мобілізації від безвиходу але він мав би результат.
вован до Мадама Показати IP 4 Березня 2015 11:04
В депутати, як відомо, на жаль попадають не самі найкращі,а Саня платить військовий збір від мінімалки можливо тому,що Ваш чоловік не хоче йому платити гідну зарплату або доплачує в конверті і тим самим ще й обманює державу.15 тисяч для АТО це добре,але можливо ці 2 гривні в процентному відношенню до їхніх доходів це більше ваших15тис. З Ваших слів можна зробити висновок що Ви звикли від усього відкуплюватись і ділити людей на сорти,а життя Вані і Сані так, як і в вашого чоловіка одне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus