USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Демобілізовані бійці 14-ої ОМБ отримали допомогу від волинян

13 Травня 2016 16:31
Мешканці Шацького району зібрали Великодню допомогу військовим 14-ої ОМБР, які повернулися із зони бойових дій, зібрали та відпраили мешканці Шацького району.

Збір продуктів для бійців організувала спілка ветеранів АТО Шацького району на чолі з Віталієм Бонком. До волонтерської справи також долучилися голова районної ради, депутат від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Карпук, голова Шацької територіальної об’єднаної громади Сергій Вінничук та голови сільських рад району. Про це повідомляє прес-служба волинського«УКРОПу».

Допомогу було доставлено військовим на Рівненський полігон, куди вони повернулись із зони АТО.

До благодійного вантажу увійшли: сушені ягоди і фрукти, овочеві і м’ясні консерви, крупи, олія, чай, сало, картопля. А для того, щоб бійці пораділи святу Великодня і хоч на мить відчули тепло домашнього затишку, люди принесли багато запашних пасок.

«Солдати втомлені після служби на передовій, проте настрій у всіх бойовий, – зазначив Сергій Карпук. – Одних уже чекають у сім’ях, інші після відпочинку знову вирушать на схід. Ми розпитали, що вони потребують найбільше, оскільки за декілька тижнів плануємо знову привезти допомогу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus