USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни пікетують у Києві Держагентство лісових ресурсів

23 Листопада 2015 10:58
Акцію-протест проти нещодавнього призначення Олександра Кватирка начальником Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства на постійній основі розпочали о 9:00 під стінами Державного агентства лісових ресурсів України (Київ, вулиця Шота Руставелі, 9-а) волиняни. Про це стало відомо з достовірних джерел.

Пікетуватимуть будівлю агентства представники громадських організацій області і ті, хто не згоден з кадровою політикою голови Держагентства Олександра Ковальчука.

Нагадаємо, що Олександр Кватирко неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, в обласній прокуратурі Волині проти нього відкрито нове кримінальне провадження по незаконному використанню фінансових ресурсів, нанесенню збитків ДП «Цуманське лісове господарство» на суму близько мільйона гривень.

13 листопада, Олександра Кватирка офіційно призначили начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Показово, що представників ЗМІ, які були присутні під час конкурсу в Агенстві лісових ресурсів, попросили вийти. Тож призначення відбувалося за зачиненими дверима. "На засіданні комісії був присутній нардеп Ігор Лапін. Це притому, в той день тривало засідання Верховної Ради. Імовірно, нардеп в сесійний день вирішував кадрові питання лісової галузі Волині. Представників ЗМІ, а також громадськість голова конкурсної комісії попросила вийти з залу, тобто Агенство лісових ресурсів провело цей захід закрито від громадськості", - йдеться у дописі Андрія Білана.

17 серпня 2015 року лісівники Волині і представники громадських організацій вже мітингували під стінами МінАПК України. До них вийшли заступник міністра Ярослав Краснопольський і голова Держагентства Олександр Ковальчук.

Годиною пізніше з активістами відбулась бесіда в приміщенні Держагентства. Чиновники пообіцяли врахувати думку активістів і під час робочої поїздки на Волинь перевірити наведену інформацію про кримінальне минуле та шахрайські оборудки Кватирка. Однак цього не трапилось: Ковальчук після мітингу відвідав Волинь, але про кадрові проблеми в лісовій галузі ніхто й жодним словом не обмовився.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 23 Листопада 2015 11:05
Причем здесь мнение свидомых активистов, если Олександр Кватирко согласен отстегивать нужный процент своих доходов?
Каток Показати IP 23 Листопада 2015 11:21
Ну так пізно там вимагати щось ) не подобається Кватирко, так прийдіть в кабінет, виженіть його та й все. й київ буде в курсі й не потрібн буде туди пертися. Це й для активістів й для працівників лісу адресується комент! А для тих хто в управлінні, то пора думати й про людей які працюють в лісовій галузі. А не про свої теплі, ошатні робочі місця !
сашок Показати IP 23 Листопада 2015 12:37
лапін кришує квартирка. що неясного?? питайте у лапіна. цього пристосуванця
Правда Показати IP 23 Листопада 2015 12:40
І по скільки платять за день акції, я теж не проти постояти? Хтоб не прийшов на цю посаду, буде робити те, що і всі. Треба закрити всі приватні пилорами і тоді беде порядок, все в державу, а то хочуть заробляти мега прибутки, а не як у всьому світі 5% Крали і будуть красти, у нас Українців такий менталітет
23 до Правда Показати IP 23 Листопада 2015 13:37
100%%% підтримую!!!
Правдивий до Правда Показати IP 24 Листопада 2015 01:25
А уяви собі я там був безплатно,просто проти того,щоб колісники й кватирки дорешти добили волинський ліс,щей бурштин розікрали,який при легальному видобутку може скласти левову частку обласного бюджету,а те що кватирко злодій і ставленик колісника це правда, в Цумані і В.-Волинському є багато людей які знають його апетити і якими масштабами і сумами він краде,лісники дійсно викиньте це сміття у смітник і забудьте ,що воно й було,головне не бійтеся,не тільки він має право вас звільняти,а ви звільніть його,покажіть, що ви сміливі й достойні люди,а не злодії як про вас тут пишуть.
АЗАЗЕЛЛО Показати IP 23 Листопада 2015 12:41
Правильно Лапа лобіював Кватирка у зв’язку з уже давнім договорняком про барижанство лісом його і його папаши Паши Доллара... А нардепу наф не треба ВР... Тут вопрос фамільного бізнеса рішається...
Аліна Показати IP 23 Листопада 2015 13:14
Підтримую, хлопців в Києві. І підтримую те що кватирко це не керівник, це пішак в загарбастих руках колісника та лапіна. Потрібно прийти в обласне управління і викинути кватирське сміття раз і назавжди.
Аліні Показати IP 23 Листопада 2015 15:40
Я теж підтримую. І виникає запитання: а де лісова галузь? Підписи для кватирка збирає? Для того, щоб завтра викинув на вулицю? Навіть водія легкового Сашу викинув. А дома - вагітна дружина і маленька дитина на руках. Вишвирнув тільки з однієї причини: він возив його попередників.
Лучанка до Аліні Показати IP 1 Грудня 2015 15:18
Ваш Саша противний і брехливий Ставив себе вище за начальника перед колегами
саша стоматолг Показати IP 23 Листопада 2015 19:04
А з плакатами в руках не волинські хлопці, а тітушки яких ще папа яник наймав я памятаю їх ще з майдану. Такі демократичні мітинги треба за грати пакувати, а організаторам не дати втікти до їх шефа в московію.
Лісник до саша стоматолг Показати IP 24 Листопада 2015 01:33
Ти м*дило, там всі до одного були з Волині, а за грати тебе треба пакувати, продажне х*йло кватирківське,не смерди тут.
тітушко Показати IP 23 Листопада 2015 19:22
Нас найняли кримський шпигун Мірошніченко,заслужена шіска радянського КДБ Радіон,та Мойша Рбар а тікати їм допоможуть через Крим патріотично налаштовані офіцери.Ми не винні.
Працівник Показати IP 23 Листопада 2015 19:27
А що ви хочете від непрофісіонала., тупої баранячої морди, це створіння без душі і совісті. Яке ж воно бридке. Кватирко бажаю тобі пекла при твоєму безглуздому життті
Дістало Показати IP 23 Листопада 2015 23:08
Дайте спокій вже тим Колісникам і Кватиркові, а то аж за версту несе від тої писанини, гавкаєте як собаки яким причавило хвоста. Майте хоч якусь гордість. Не буде той Кватирко об вас руки мазати, не його рівень.
Цуманчанин до Дістало Показати IP 24 Листопада 2015 01:46
Підтримую працівника, совість для таких це щось іншопланетне,для них основне бабло,машини, будинки,повії,бані,понти і основне влада,для того щоб знущатися з людей показувати свою пиху,й пити людську кров і відбирати енергію як вампіри, а душа й совість-вони ж по морді не б"ють
Правда до Дістало Показати IP 24 Листопада 2015 10:08
Слухай сюда, гомн..їд. Ти ще раз тут щось наклацаїш, получиш в хлєбало. Якщо лижеш одне місце своїм босам то лижи тихо і не плюйся. Твого боса рівень тільки один - по каналізаціям бігати і щурів ловити
kjvh Показати IP 24 Листопада 2015 02:48
кадровые аукционы -- это как? это не то слово, по определению... это должность за деньги? вы это "вимагаете"? конкурс как аукцион, или аукцион как конкурс? дайте этим карасям правльные лозунги. лучше уж "х**ству -- б*яд!!!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus