USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Волиняни погрожують протестами через розбиті дороги

31 Січня 2017 19:29
Жителі сіл Старий Загорів, Новий Загорів, Хорин готові влаштовувати акції протесту, якщо Горохівський автодор не усуне наслідки свого неякісного ремонту дорожнього полотна.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

Жителі сіл Старий Загорів, Новий Загорів, Хорин повідомили, що з обласного та місцевого бюджетів виділили по 80 тисяч гривень для ремонту дороги. Натомість, зі слів селян, Горохівський автодор здійснив неякісний ремонт, використавши невідомий будівельний матеріал, який не покращив стан дороги.

Старозагорівська сільська рада зверталась в районну прокуратуру і поліцію, проте це не принесло жодного результату.

«Громада погрожує організовувати заходи протесту», - повідомив голова профільної комісії Анатолій Вітів.

Депутати вирішили скерувати дане звернення також очільнику поліції Волині Петру Шпизі, прокурору Волинської області Максиму Киричуку, очільнику Волинської ОДА Володимиру Гунчику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
волиняка Показати IP 31 Січня 2017 20:17
Там де Вітів - там одні протести і ніякого конструктиву! А люди у своїх сільських голів спитали, що до чого, що так "хазяйнують"?!
він Показати IP 31 Січня 2017 20:25
нехай в знак протесту перекриють дорогу до своїх сіл
Павлік н. Показати IP 31 Січня 2017 20:25
"Зачем вам дорога, у вас же машини нет" в.в. путін
лучанин Показати IP 1 Лютого 2017 09:39
Давайте перекриєм на Маневичі Фури з щебнем і лісом добивають залишки дороги
лучанин Показати IP 1 Лютого 2017 18:57
люди які дороги??? в государства грошей немае..їздять по світу з простягнутою рукою просять..вони вже незнають як тих людей обдерти...така правда...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus