USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиняни представляють Україну на Чемпіонаті Світу з козацького двобою

10 Грудня 2019 14:20
Команда волинян у складі збірної України вирушила на Чемпіонат Світу з козацького двобою (ММА-OCTAGON), який проходить в Харкові в період з 9 по 14 грудня.

До складу збірної увійшли спортсмени провідних бійцівських Клубів нашого міста: СК «ВОЇН» та ВРКБМ «PRIDE», повідомив президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков.

П‘ятеро юних левів та п‘ятнадцять воїнів вже цими днями відстоюватимуть славу нашого «бійцівського» регіону в безкомпромісних поєдинках за правилами ММА в Октагоні.

Цьогорічний Чемпіонат Світу – наймасштабніша подія за всі роки функціонування Всесвітньої Федерації козацького двобою, адже заявки на участь подали понад 1000 учасників з України, Білорусії, Польщі, Сербії, Угорщини, Литви, Азербайджану, Туреччини, Лівану, Туркменістану, Румунії, Грузії, Італії та Марокко.

Тренерський колектив обох Клубів (Кулаков Олександр Володимирович, Павлюк Руслан Русланович, Зінчук Андрій Олександрович, Василенко Дмитро Георгійович) висловлюють подяку всім спортивним меценатам та небайдужим людям, які надали матеріальну допомогу для відрядження талановитих спортсменів нашого міста на Чемпіонат Світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus