USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни просять відремонтувати дорогу, що веде до п’яти сіл

25 Жовтня 2019 18:04
Мешканці сіл у Камінь-Каширському та Любешівському районах просять відремонтувати частину ділянки дороги Т-03-08.

Про це йшлося 24 жовтня під час засідання 25-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутат Анатолій Філюк скерував запит до в. о. голови облдержадміністрації Олександра Киричука щодо ремонту ділянки дороги Т-03-08 Камінь-Каширський–Грудки–Видерта–Велика Глуша–Погулянка–В’язівне–Любешів.

«До мене звернулися мешканці сіл Грудки, Видерта, Велика Глуша, Погулянка та В’язівне Камінь-Каширського і Любешівського районів для вирішення питання ремонту дороги Т-03-08 на частині ділянки Камінь-Каширський–Грудки–Видерта–Велика Глуша–Погулянка–В’язівне–Любешів», – сказав обранець громади.

Він звернув увагу, що вказана ділянка дороги – важлива транспортна гілка для мешканців Камінь-Каширського та Любешівського районів, які їздять до райцентрів на лікування, навчання чи вирішення інших соціальних питань.

Тому депутат закликав вирішити питання фінансування та проведення ремонтних робіт вказаного автошляху протягом 2019–2020 років.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НАРЕШТІ Показати IP 25 Жовтня 2019 21:24
. СТІЛЬКИТАМ ДОРОГИ ПРАКТИЧНО НЕМАЄ... НАРЕШТІ ЦЕ ПИТАННЯ ХТОСЬ ПІДНЯВ. ТАКІ ВЕЛИКІ СЕЛА, БАГАТО НАСЕЛЕННЯ ТА ТРАНСПОРТУ , А ДОРОГИ ЗОВСІМ НЕМАЄ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus