USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни привезли майже 70 медалей із чемпіонату України з джиу-джитсу

12 Грудня 2022 15:21
Федерація Волинської області здобула друге командне місце на Чемпіонаті України з бразильського джиу-джитсу. Волиняни вибороли на турнірі 23 золотих медалі, 28 срібних і 17 бронзових.

Про це повідомив тренер, засновник спортклубу змішаних єдиноборств «Елемент» Сергій Ковирнов.

Всеукраїнські змагання з бразильського джиу-джитсу (Ukraine League Jiu Jitsu Championship 2022) відбулися 10 грудня в Хмельницькому. До чемпіонату долучилися 540 спортсменів з усієї України. Боротьба проходила в двох категоріях: GI (в кімоно) та NO GI (без кімоно). У змаганнях могли взяти участь атлети віком від чотирьох років.

Федерація бойового джиу-джитсу Волині посіла друге командне місце на чемпіонаті серед 18 областей.
Читати ще: «Усі перемоги присвячуємо ЗСУ», – волинські спортсмени, що входять до збірної з джиу-джитсу

Золото на змаганнях здобули Поліна Ковирнова, Аліна Ковирнова, Аліна Устюгова, Михайло Гордюк, Павло Бєлов, Матвій Юрін, Іван Злодюжко, Матвій Гетманчук, Каріна Лащук, Анастасія Максимюк, Назар Терпелюк, Давид Драницький, Максим Зінчук, Матвій Вітюк і Дмитро Бондар.

Срібні медалі чемпіонату вибороли Каріна Лащук, Анастасія Максимюк, Назар Терпелюк, Давид Драницький, Лана Костюк, Марк Драницький, Тарас Повідзьон, Владислав Нудіщук, Дмитро Прохоровський, Іван Сельвесюк, Олександр Максимюк, Андрій Волков, Денис Місіюк, Максим Андрійчук, Анатолій Семенюк, Роман Гурський, Сергій Фігуренко, Ілля Сельвесюк, Андрій Штик та Єлизавета Драницька.

Бронза – у Максима Зінчука, Матвія Вітюка, Дмитра Бондаря, Лани Костюк, Андрія Шимчука, Тараса Повідзьона, Дмитра Прохоровського, Артема Магери, Івана Сельвесюка, Дениса Місіюка, Сергія Фігуренка, Ліки Драницької, Дмитра Плакоша та Артема Штика.
Інформаційне агентство Волинські Новини вітає спортсменів з успішними результатами та зичить чергових перемог!

Фото зі сторінки Сергія Ковирнова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus