USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни разом із рахунками за газ отримають новий договір

20 Січня 2016 11:11
Разом із рахунками за газ волиняни отримають новий договір на постачання блакитного палива.

Про це повідомляють у прес-службі ТОВ «ВОЛИНЬГАЗЗБУТ».

У січні цього року побутові споживачі блакитного палива Волині разом із рахунками за газ отримуватимуть заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу та інформаційний лист з роз’ясненнями від ТОВ «ВОЛИНЬГАЗЗБУТ». Укласти договір волиняни зможуть за спрощеною процедурою.

З набуттям чинності нормативних актів, які реалізують вимоги Закону України «Про ринок природного газу», зокрема нових Правил постачання природного газу, постачання природного газу клієнтам здійснюється на підставі укладення договору постачання природного газу між постачальником та споживачем.

Нова форма договору є типовою та публічною. Це означає, що умови встановлюються однаковими для всіх споживачів, а договір може бути укладений лише шляхом приєднання споживача до запропонованого договору в цілому.

«ТОВ ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» буде направлено заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу кожному побутовому споживачу. За відсутності зауважень до персональних даних у заяві-приєднанні та її змісті, побутовим споживачам необхідно підписати заяву в декількох місцях та повернути газопостачальній компанії - надіслати поштою, вкласти у спеціальну скриньку в абонзалі, або передати контролеру при наступному його візиті

«Нова спрощена процедура не потребує двостороннього підписання. Крім того, споживачам не варто хвилюватись та поспішати до абонвідділів із заявами – їх можна оформити протягом кількох місяців. Однак, підписати її все ж необхідно аби ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» могло і надалі надавати послуги з газопостачання. Жодних інших додаткових документів (договорів) волинянам підписувати не потрібно», - роз’яснює директор ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» Микола Тищук.

Ознайомитись із договором можна також на сайті постачальника 104.ua.

Якщо у споживача виникають питання щодо заяви-приєднання, він можете звернутися до контакт-центру за телефоном (0332) 701-704 або 280-104 або написати листа через «Особистий кабінет», зареєструвавшись на сайті 104.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тарас Показати IP 20 Січня 2016 12:30
Чергова кабала, тепер за транзит газу до будинку, квартири прийдеться платити. Жиди Фірташі і їм подібні збагачуються, а народ зубожіє. Дякуємо пане Арсенію за кабальне рабство.
Оксана до Тарас Показати IP 20 Січня 2016 15:28
Неправда
Опозиціонер. Показати IP 22 Січня 2016 09:33
працював колись я у ще тодішньому Волиньгазі і бачив всю їхню кухню з середини - кошмар . Керуючий. чи голова правління / як там по новому / зовсім припух , відгрохав замок в луцькому районі в районі села Новостав біля річки, автомийку під мостом на 40-му кварталі ( це мабуть на свою зарплату ??? ) - ур*ди вони всі , тільки про свою задницю і дбають .
Опозиціонер Показати IP 22 Січня 2016 16:46
Ось бачите , пані Оксана видно зараз працює у Волиньгазі і всю ту гидоту знає і про Коротю також все добре знає і зараз після моїх коментів веде себе дуже спокійно , хай їм грець тим газовим магнатам. Їм зараз потрібно зробити Сталінські часи.- не співпадають достатки рівню зарплати ---- на СОЛОВКИ до кінця життя !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus