USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни – разом із Заходом та Сходом під найбільшим у світі державним прапором

3 Травня 2014 18:23
У Львові вчора, 2 травня, 16 лідерів молодіжних організацій та студентського самоврядування з Волинської області взяли участь у розгортанні найбільшого у світі державного прапора. Цей прапор розміром 60×40 метрів занесений у Книгу рекордів Гіннеса України. Про це повідомляє СГО «Молодіжна Платформа».

Захід відбувся у рамках проведення молодіжного форуму “Схід і Захід разом”, який відбувся у місті Львові. До ініціативи долучилась молодь з різних куточків країни – Донецька, Луганська, Маріуполя, Сімферополя, Одеси, Волині,

Івано-Франківська та Сум. Цією акцією учасники намагалися показати єдність української молоді, що є дуже важливою у теперішній час. Лунали гасла “Схід і Захід разом!”, “Слава Україні!”.

Під час форуму молодь із Сходу та Заходу ми ще раз побачили, наскільки нам потрібно об’єднання, молоді українці мають спільні цінності, хочуть жити в європейській Україні та готові відстоювати це прагнення.

Під час поїздки на Львівщину кандидат у Президенти України Юлія Тимошенко взяла участь в роботі форуму “Схід і Захід разом”, а також долучилася до акції з розгортання найбільшого українського прапора.

Волинську делегацію представляли: Ткачук Захар, Ковальчук Олена, Перванчук Роман, Жук Дмитро, Мошковський Андрій, Куляша Альона, Сеник Тетяна, Теслюк Мар’яна, Падалко Галина, Степасюк Наталія, Оніщук Катерина, Вітюк Роман, Бут-Гусаїм Володимир, Ульяницький Андрій, Колбасіна Валерія, Кревська Ольга.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
титушко Показати IP 4 Травня 2014 00:31
от украины осталась только название, как от югославии,здесь флаги над головой а там с таким-же флагом на шее делают кокт молотова и сжигают своих соплеменникоv, которые говорят с другим акцентом и думают по другому.2.раненого вертолететчика(..........) спасают-а в одесе добивают выпрыгнувших с окон.
Анонім Показати IP 4 Травня 2014 09:18
И деньги нашли!
оля Показати IP 4 Травня 2014 10:03
Позор коли загинули люди носитись із прапором держави якої де-факто вже нема.
ПОК Показати IP 4 Травня 2014 13:15
ДА. УКРАИНА УЖЕ НЕ ТА. И ПОЗОР НАМ ВСЕМ, УКРАИНЦАМ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus