USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни самотужки намагалися загасити пожежу

14 Лютого 2016 11:33
У селі Холоневичі Ківерцівського району горіло приміщення у промисловому районі села. Місцеві мешканці кинулися самотужки боротися з вогнем, але марно, тому й довелося викликати вогнеборців.

Про це пишуть у спільноті Ківерцівський районний інформаційний портал.

«Несподівана пожежа в одному з промислових районів села Холоневичі. На пожежу зійшлось понад 40 людей, які намагались запобігти поширення вогню на прилеглі території. Перші свідки пожежі відразу повідомили в пожежну службу, яка майже за годину дісталась з селища Цумань до місця події. Оперативними діями пожежників і небайдужих людей, полум'я ліквідували. Чому сталася пожежа- нікому не відомо», - йдеться у повідомленні.

Користувачі дивуються, куди зникли пожежні машини з місцевого льонозаводу.

«На пожежі у Холоневичі приїжджають екіпажі з Цуманя, Журавичів, Липного... А хто знає, де ділись наші пожежні машини з льонозаводу і тракторної бригади?», - зазначають у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 11:56
а грушовінчуку П*Х*Й КУДА ДІЛИСЯ МАШИНИ.. САМЕ ГОЛОВНЕ ЩО БАБЛО КАПАЄ
Анонім до Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 12:51
і що саме цікаво він при любій владі тримаеться , а бабло капае , і нікому діла нема до страхових компаній на які заганяють підприемців інспектора , на благодійні фонди , на списання пального , пошиття форми за свій рахунок пожежників і так далі, молодець одним словом , вміе
Анонім до Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 16:17
яке діло має Грушовінчук до місцевих пожкоманд??? голови сільради спитай де машини ділись?
Анонім до Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 22:49
ти правильно запитав і відповів , ніякого він відношення не мае ні до пожежних команд в селі він взагалі ніякого відношення немае до пожеж , він генерал ВЕСІЛЬНИЙ , а якщо горить хай горить це проблема сільськоі ради , а відстоювати перед своім міністром фінансування цих команд це для лохів краще просто звалити на сільську раду яка не мае грошей і на тому поставити хрест , пять балів знаток
Анонім до Анонім Показати IP 15 Лютого 2016 00:30
ДСНС немає відношення до фінансування МПО. А тепер для "знатока": Місцева пожежна охорона створюється органами виконавчої влади за погодженням з територіальним органом ДСНС в населених пунктах, де немає підрозділів ДСНС, для забезпечення пожежної безпеки.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Лютого 2016 09:32
все правильно, а хто погоджував про фінансування іх місцевими бюджетами знаючи що там дирка від бубдика а не гроші і хто мае контролювати іх функціонування випадково не ваш генерал , хто мав би поставити питання про зміну фінансування перед обласною радою і обласною адміністраціею пушкін , і для чого потрбний такий орган який не забезпечуе безпеку громадян , я про інше зовсім якщо така ситуація склалася давно то потрібно булоб бити в усі дзвони іхати в киев і добиватися зміни , якщо не можеш зробити нічого на місці а не труситися , замовчувати проблему яка е по всій області, переживаючи втратити посаду
Сераховичі Показати IP 14 Лютого 2016 14:21
в нас також ліквідували пож депо!! оптимізація -називається!!! і взамін нічого.
Яяяяяя Показати IP 14 Лютого 2016 23:12
Люди добрі шо ви мелите???? Дані пожежні команди фінансуються з місцевих бюджетів. До чого тут ДСНС? А коли професійних пожежних викликають вони свою роботу добре роблять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus