USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни стали менше вбивати і більше красти

11 Травня 2016 16:44
В 2016 році волиняни стали частіше здійснювати злочини з метою отримання вигоди. Натомість, зменшилась кількість насильницьких злочинів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією сьогодні, 11 травня.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника Волинської Національної поліції області Анатолій Петрушин зауважив, що останнім часом рівень злочинів з корисливими мотивами на Волині підвищився. Зокрема, йдеться про крадіжки та шахрайства. Натомість, зменшилась кількість насильницьких злочинів.

«По умисних вбивствах йдемо на рівні минулого року. Що стосується заподіяння тілесних ушкоджень, хуліганству, рівню вуличної злочинності, то кількість цих злочинів зменшується», - заявив Петрушин та заявив, що на рівень злочинності негативним чином впливає економічна ситуація в області та державі зокрема.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 11 Травня 2016 18:23
красти і бухать в цьому ми не останні-це точно! чим і гордимось!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus