USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Волиняни» тріумфували у Львові

10 Квітня 2016 19:20
Команди дитячо-юнацької футбольної школи «Волинь» продовжують тішити тренерів і вболівальників перемогами у футбольних турнірах. Черга радіти за «Волинь» U-13, яку тренують Дмитро Трефіловський та Сергій Богунов. Нещодавно юні волиняни тріумфували на змаганнях у Львові, які три дні відбувалися на стадіоні «Сокіл» - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Футбольний клуб «Львів» організував турнір на честь свого 10-річчя, на який приїхало 6 команд – «Галичина», ФК «Львів», «Розточа» (Новояворівськ), ФЦ «Ковель-Волинь», «Говерла» (Ужгород), ФК «Волинь». Кожна команда зіграла по 5 поєдинків.

«Волинь» U-13 виграла чотири із п’яти матчів: в «Галичини» 5:0, «Львів» - 2:1, «Розточі» 3:0, «Ковель-Волинь» - 2:1. У нічию 1:1 завершився заключний поєдинок турніру з «Говерлою», але це не завадило підопічним Трефіловського і Богунова посісти перше місце із 13 очками. Другими фінішували організатори турніру, третіми – «Говерла».

Кращими бомбардирами в складі «Волині» стали Денис Теслюк і Кирило Тананайко (по 4 голи). Індивідуальні нагороди отримали Богдан Шейко (кращий гравець турніру) і Віктор Люлька (кращий захисник).

По дорозі додому команда «Волинь» U-13 відвідала «Львів Арену» і з піднесеними емоціями повернулася до Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus