USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни у Києві здобули призові медалі з кікбоксингу

18 Березня 2019 22:00
Волиняни взяли участь в чемпіонаті України з кікбоксингу ISKA: серед 463 учасників із з 22 регіонів України земляки змогли отримати золоті, срібні та бронзові нагороди за результативні виступи.

Чемпіонат України з кікбоксингу ISKA відбувся у Києві з 14 по 17 березня.

Тренер команди «Adrenalin kickboxing team» Андрій Подвальний розповідає про здобутки волинян.

«Перше місце посіли Софія Неділько (54 кг, фул-контакт) та Анастасія Коновальчук (54 кг, лоу-кік). Друге місце зайняли Валентин Валько (85 кг, лоу-кік) та Руслан Ткачук (45кг, лоу-кік). Третє місце вибороли Олександр Ласкавий (67 кг, фул-контакт),

Артем Кучерук (30 кг, лоу-кік), Артем Гут (45 кг, фул-контакт).

Ті, хто здобули золото – увійдуть в національну збірну для міжнародних змагань, хто срібло – у резерві. Ще одні змагання відбудуться в Луцьку у вересні, де спортсмени також матимуть шанс проявити себе»,- інформував Андрій Подвальний.

Він додає, що цьогоріч чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA відбудеться в м. Йорк, Ірландія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus