USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Леді-пацанка, або Як кікбоксинг підкорив юну волинянку

8 Березня 2016 21:21
Волинянка Софія Аврамук проміняла модельне агентство на кікбоксинг. У спортзалі вона тренується нарівні з чоловіками, а за його межами стає звичайною ніжною леді. Чемпіонка України з кікбоксингу, лучанка Софія завершує рубрику Інформаційного агентства Волинські Новини «Безстрашні професії витончених жінок».

«Із дитинства я була такою бойовою дівчинкою. В більшості товаришувала з хлопцями, адже серед сусідів-однолітків дівчаток було мало. Хоча вдома бавилася й ляльками», - розповідає Софія Аврамук.

На професійний рівень Софія вийшла три роки тому, коли вперше поїхала на всеукраїнські змагання в Дніпропетровськ.

«Мій дебют був надзвичайно успішним, адже тоді я здобула золото у двох категоріях: лайт-контакт, фул-контакт. Це було приємною несподіванкою як для мене, так і тренера. Емоцій було надзвичайно багато. Спочатку подзвонила татові, зауважу, що мама навіть і не знала, що я поїхала на змагання, він так зрадів, кілька разів перепитав, чи дійсно перемогла, адже рівень змагань був високим. Сьогодні вже мої батьки змирилися з моїм вибором, хоча мама досі не може дивитися мої поєдинки», - продовжує дівчина.

Зауважимо, що Софія вже третій рік поспіль здобуває звання чемпіонка України з кікбоксингу.

Окрім цього, вона також успішно виступає в боксі, хоча, зізнається, тут менше задоволення.

«Пригадую була на змаганнях із боксу, й там були дуже жорсткі умови. Для прикладу, я виступала у ваговій категорії 45-46 кілограмів. Якщо б я набрала вагу хоча б на 100 грамів більше норми, то б отримала дискваліфікацію. Такі правила спонукали до того, що багато дівчат днями голодували, вживали різні препарати, багато лимонів їли. Так ми мучилися тиждень. Все, що я могла з’їсти за день, – два яблука і одну шоколадну цукерку, щоб хоч якась енергія була. Це було найважче. Після цих змагань мене відібрали у збірну команду України. Все ж, кікбоксинг я більше люблю, бо це цікавіше, окрім рук, можна й ногами працювати, є можливість використовувати більше комбінацій», - пояснює спортсменка.

А на кікбоксинг, розповідає свій секрет Софійка, пішла попри волю батьків та промінявши кар’єру моделі.

«Піти на кікбоксинг було винятково моїм рішенням. Зауважу, що до 11 років мене змушували ходити у модельне агентство. Ходила на заняття зі сльозами. Окрім того, мене змушували займатися бальними танцями. Втім, я підросла й почала проявляти свій характер. Пригадую, як вперше сказала батькам, що мене зацікавив цей вид спорту, то вони різко негативно висловилися, особливо мама. Втім, по закінченню 8-го класу я остаточно для себе вирішила, чого хочу, й, нікому не сказавши, записалася в зал», - говорить Софія.

А надихнув її на спорт тато, який професійно займався велоспортом, також у спортзалі качався й сьогодні постійно знаходить час для тренувань.

Софія розповідає, коли чоловіки дізнаються, що вона професійна спортсменка, то не вірять у це, адже дівчина тендітної статури та миловидна.

Як їй вдається поєднувати міцність, витримку, силу духу, що потрібно для кікбоксингу, й жіночність – пояснює так: «Я вважаю, що незалежно від того, яким ти видом спорту займаєшся, ти повинен усвідомлювати, що в спортзалі – це одне, працюєш, викладаєшся й так має бути. Звичайно, в певній мірі я відчуваю себе «пацанкою», адже у нас в групі майже всі хлопці й з ними я тренуюся: я їх б’ю, вони мене б’ють. Втім, коли виходжу зі спортзалу – я маю бути дівчиною й це роблю».

Підготував журналіст Вадим Панафідін

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЖІНОК В АРМІЇ НЕМА – ВСІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ», - ХОРОБРА ВОЛИНЯНКА ВАЛЕНТИНА

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЦЯ ПРОФЕСІЯ ЗРОБИЛА З МЕНЕ БІЙЦЯ», - МУЖНЯ І ТЕНДІТНА ВОЛИНЯНКА АЛІНА

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНКА, ЯКА ОБРАЛА ПРОФЕСІЮ СЛІДЧОГО, З ДИТИНСТВА МРІЯЛА СТАТИ ПРАВООХОРОНЦЕМ

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНКА МАЙЖЕ ЩОДНЯ ПРАЦЮЄ НА ЗАПАМОРОЧЛИВІЙ ВИСОТІ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 8 Березня 2016 22:25
Така сімпатюлічька..... Гордимося такими дівчатками!!!)))
111 Показати IP 8 Березня 2016 23:19
Гордість України!
User Показати IP 9 Березня 2016 02:09
Красуня! Дівчата, беріть приклад. Це вам не по барах сидіти із цигаркою в зубах і бокалом мохіто. На таку дружину чоловік вже так просто руку не підніме, бо сам без зубів залишиться потім. )))
Анонім Показати IP 9 Березня 2016 08:53
Ого. Ото модель. Плечі в два рази ширші за талію.
Дмитро до Анонім Показати IP 9 Березня 2016 11:14
А який нормальний чоловік підійме руку на жінку?
софія до Анонім Показати IP 9 Березня 2016 23:38
Якщо не розумієте , то поясню , плечі ширші через те що я спортом займаюся! і фізичні навантаження також ідуть на руки/плечі , а м'язи мають здатність рости і збільшуватись візуально!
Гарік Показати IP 9 Березня 2016 13:30
Чому волося не заплетане
Олександр Показати IP 9 Березня 2016 23:43
Бачу Андрія на фото))) Треба гордитись таким тренером.
Надія Володимирівна Показати IP 17 Березня 2016 22:56
Це моя люба внучка-моя гордість
Бодя Показати IP 22 Березня 2016 14:17
starichok Показати IP 6 Серпня 2016 23:07
Мілашка , Автограф можна взяти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus