USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни взяли першість на міжнародних змаганнях із волейболу

8 Березня 2017 13:10
Ушосте на турнір із волейболу зібралися команди з Волині, Львова та Польщі, аби вшанувати пам’ять Сергія Семенюка – засновника та президента волейбольного клубу «Лучеськ-Підшипник». Цьогоріч турнір відбувся в обласній ДЮСШ й зібрав шість команд, дві з яких грають у вищій професійній лізі.

Про це повідомили у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Шість років тому відбувся І турнір пам’яті мого батька Сергія Семенюка, якого знали як великого волейболіста, професійного спортсмена та мудрого організатора й засновника клубу «Лучеськ-Підшипник». У перших змаганнях взяли участь лише три команди, а зараз ми вийшли на міжнародний рівень. Загалом гра була напруженою, а підтримка глядачів додавала наснаги й віри в перемогу. Проте лідер був беззаперечним – луцький «Олюртранс». Срібло ж здобула команда з Ковеля, а бронзу вибороли також лучани – команда СКФ «Підшипник». Хочу відзначити молодих гравців ДЮСШ №1 із Луцька, вихованців тренера Ігоря Кравчука. Це молоді та перспективні волейболісти, які показали запальну напружену гру», – розповів син Сергія Семенюка та ініціатор турніру Андрій Семенюк.
Він подякував усім учасникам змагань за гру, уболівальникам – за підтримку, а Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – за допомогу в організації заходу та кубки, подарунки, сувенірну продукцію.

Координатор програми Фонду «Волинь спортивна» Олексій Сорокун зазначив, що зараз волейбол як ігровий вид спорту на Волині знову відроджується: і молодіжний, і дорослий.
«Це видно якраз із таких змагань, участь в яких беруть і досвідчені гравці, і молоді волейболісти. Сергій Семенюк стояв біля витоків волинського волейболу, а його команда успішно представляла область на всеукраїнському рівні. Тому турнір його пам’яті демонструє відродження цього виду спорту. А Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» допомагає та підтримує спортивні ініціативи та ігрові види спорту», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus