USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни з «Азову» виявили російських диверсантів

9 Липня 2014 14:05
Батальйон «Азов» виявив місце висадки російських диверсантів на Азовському узбережжі. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Місце висадки російських диверсантів на Азовському узбережжі виявив батальйон «Азов».

Згідно з даними розвідки, терористи вийшли на берег у селі Обрив на Донеччині. Звідти мінометним вогнем знищили український спостережний пункт, внаслідок чого загинув один і поранило дев’ятьох прикордонників. Бійцям «Азову» вдалося встановити контроль над цією територією.



В операції зокрема взяли участь бійці волинської чоти, - повідомляє "ВолиньPost".

Нагадаємо, у складі батальйону «Азов» воюють 15 волинян, з них – більше 10 лучан.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, командир Волинської чоти Цезаря батальйону «Азов» розповів про бій в Маріуполі 13 червня, під час якого місто повністю очистили від терористів, затримали 40 бойовиків.

До слова, керівники батальйону територіальної оборони «Азов» приїдуть до Луцька, щоб взяти участь у фестивалі українського опору «Бандерштат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 9 Липня 2014 14:29
Змініть заголовок, бо виходить, що у складі "Азову" є російські диверсанти. Чи ви так спеціально, для привернення уваги, написали?
Альо, гарраж! Показати IP 9 Липня 2014 14:31
Пильні волиняни виявили чи-то в числі військовослужбовців, чи-то в сховищі припасів "Азову" войовничих москалів? Заголовок такий. В складі, так в складі.
123 Показати IP 9 Липня 2014 14:38
Дякую
журналіст з Володими Показати IP 9 Липня 2014 14:40
Якось не зрозуміла і така ,наступна частина речення "....з них - більше десяти лучан" . А що вже лучан половинками рахують чи як?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus