USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни залишились без лікування через відсутність програми ОДА

23 Травня 2016 08:16
40 волинян, які хворіють на важкий недуг, не можуть отримати матеріальної допомоги від обласної влади через відсутність відповідної програми Волинської облдержадміністрації, яка дозволила б профінансувати лікування.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради.

Депутат Людмила Кирда у своєму запиті розповіла, що до неї звернулись волиняни, які хворіють на хронічний мілейоїдний лейкоз. Вартість місячного лікування становить більше 4 тисяч гривень, у рік – більше 50 тисяч гривень.

Таких хворих на Волині – 40 чоловік.
Для того, аби їм допомогти та профінансувати лікування, слід прийняти відповідну програму. Відтак, депутат Кирда звернулись до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, аби профільний департамент підготував програму фінансування лікування на 2016-2018 роки.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВВВ Показати IP 23 Травня 2016 08:43
У нас війна ,тому з розумінням потрібно ставитися до нехватки грошей на медичні програми.
анонім до ВВВ Показати IP 1 Червня 2016 19:17
На жаль, для хворих на мієлолейкоз не можуть чекати закінчення війни.Вони живуть ,поки отримують ліки.На ремонти під час війни кошти є,на санаторне лікування для чиновників є. Наші чиновники- черстві циніки ,для яких немає цінності людське життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus