USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волиняни здобули призові місця на чемпіонаті України зі спортивної ходьби

25 Жовтня 2021 22:45
24 жовтня 2021 року в Івано-Франківську відбулися чемпіонат України зі спортивної ходьби на 35 км серед дорослих та молоді, командний чемпіонат України зі спортивної ходьби на 20 км серед дорослих та молоді, командний чемпіонат України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ і СДЮСШОР та XXV Міжнародні змагання «Кубок «Вечірній Івано-Франківськ».

На змаганнях команда Волині показала чудові результати, повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Зокрема, волиняни здобули такі призові місця:

– у загальнокомандному заліку 1 місце у чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 35 км серед дорослих та молоді, здобувши 490 очок;

– 1 місце у командному чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 20 км серед дорослих та молоді, здобувши 300 очок;

– 1 місце у командному чемпіонаті України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ і СДЮСШОР та XXV Міжнародні змагання «Кубок «Вечірній Івано-Франківськ», здобувши 465 очок;

– 1 місце виборола команда Любешівської ДЮСШ у командному чемпіонаті України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ і СДЮСШОР.

Слід зазначити, що переможцями і призерами чемпіонату України зі спортивної ходьби на 35 км серед дорослих та молоді стали:

– золоту медаль здобула Фарина Ірина серед молоді;

– срібними призерами стали Боровська Надія серед дорослих та Лукашик Ярослав серед молоді. Зазначимо, що результат Боровської Надії відповідає нормативу на відбір до чемпіонату світу та Європи 2022 року. На змаганнях спортсменка встановила рекорд України;

– бронзову нагороду виборов Собчук Дмитро серед чоловіків.

У командному чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 20 км серед дорослих та молоді, нагороди у скарбничку області здобули:

– золото вибороли Медведюк Дмитро серед молоді та Вовк Ірина серед молоді;

– срібним призером став Корецький Тарас серед молоді;

– бронзову сходинку п’єдесталу посіли Вовк Ірина серед жінок та Медведюк Дмитро серед чоловіків.

У командному чемпіонаті України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ і СДЮСШОР та XXV Міжнародні змагання «Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» переможцями та призерами стали такі волинські легкоатлети та легкоатлетки:

– золоті нагороди в актив області здобули: Лук’янович Оксана у спортивній ходьбі на дистанції 5 км серед дівчат, Шоломіцька Валерія у спортивній ходьбі на дистанції 10 км серед юніорок, Матрунчик Анна у спортивній ходьбі на дистанції 3 км серед дівчат, Борисюк Анна у спортивній ходьбі на дистанції 3 км серед дівчат, Дусик Марта у спортивній ходьбі на дистанції 2 км серед дівчат, Форманюк Любомир у спортивній ходьбі на дистанції 3 км серед юнаків, Токарчук Андрій у спортивній ходьбі на дистанції 2 км серед юнаків.

– срібні медалі здобули: Муравський Едуард у спортивній ходьбі на дистанції 10 км серед юнаків, Понікаревич Анна у спортивній ходьбі на дистанції 2 км серед дівчат, Черевко Катерина у спортивній ходьбі на дистанції 3 км серед дівчат.

– брозовою призеркою стала Муравська Оксана у спортивній ходьбі на дистанції 3 км серед дівчат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus