USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волиняни зібрали ліки для бійців у госпіталі Дніпропетровська

8 Січня 2016 14:53
Завдяки представникам української діаспори в Голландії, Америці, Польщі, Німеччині Нововолинському центру допомоги військовослужбовцям вдалося зібрати медикаменти та інші необхідні речі для бійців, які перебувають у госпіталі Дніпропетровська, - інформує БУГ.

Волонтери Центру допомоги військовослужбовцям стверджують, що завжди готові виконати свою громадську місію, спільними зусиллями допомогти забезпечити поранених необхідними медикаментами і потребами для їх як найшвидшого одужання. Головне завдання, яке перед ними стоїть, — передати на схід ліки, необхідні для реабілітації військових.

Так, завдяки українцям за кордоном вдалося зібрати: милиці, інвалідні коляски, шприци, фізрозчин, бинти, крапельниці, захисні маски, медичні інструменти - ножиці, зажими, пинцети, а також вату, противірусні імуностимулюючі медикаменти, теплі ковдри, подушки, матраци.

Про це розповіла волонтер Кароліна Оболєнцева.

Допомогу на передову доставить капелан 14-ї бригади Павло Гаврилюк, служитель Церкви Святої Трійці у Нововолинську, який тісно співпрацює з Центром. Раз на місяць він їде у Красногорівку до хлопців з 3-го батальйону. По дорозі розвозить необхідну допомогу в Мар’їнку, Авдієвку, Курахове тощо.

«Через кризу в країні у кожного зараз виникають фінансові труднощі, але небайдужі завжди готові простягнути руку тим, хто насправді цього потребує», - кажуть волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus