USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин братиме участь у чемпіонаті світу з французького боксу САВАТ

25 Травня 2021 17:45
20-23 травня 2021 року в Одесі відбувся чемпіонат України з французького боксу САВАТ серед дорослих, юніорів, молоді, кадетів та юнаків у розділі «Комба» та «Ассо». На змаганнях вдало виступили спортсмени з Волині, здобувши 3 медалі у розділі комба.

Про це інформує пресслужба Управління у справах молоді та спорту ОДА.

Зокрема, золоту медаль виборов учень КЗ КДЮСШ імені Є.Кондратовича Вдовиченко Роман, у ваговій категорії до 65 кг. Тренує чемпіона Віталій Тимофєєв.

Бронзові нагороди здобули вихованці ДЮСШ Луцької міської ради Скочиляс Тарас у ваговій категорії до 56 кг та Хвищук Богдан у ваговій категорії до 80 кг. Тренує призерів Микола Мордик.

Зауважимо, що Вдовиченко Роман відібрався до складу збірної команди України для участі у чемпіонаті світу з французького боксу САВАТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus