USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин на міжнародній автотрасі потрапив під колеса «Ніссана»

4 Липня 2016 18:03
Дві дорожньо-транспортні пригоди в яких травмувалися 16-річний та 21-річний пішоходи, трапилися на Волині у неділю, 3 липня.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Поліцейські проводять розслідування.

Поблизу села Волошки Ковельського району на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин 54-річний житель міста Київ, керуючи автомобілем «Ніссан Кашкай» скоїв наїзд на пішохода.

Внаслідок ДТП постраждав 16-річний житель села Уховецьк Ковельського району. У нього медики, зокрема, діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій потиличної ділянки голови. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. За даним фактом поліцейські внесли відомості до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Цього ж дня в селі Череваха Маневицького району 21-річний житель села Троянівка, керуючи мотоциклом "VIPER-150", скоїв наїзд на 20-річного місцевого жителя. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, потерпілий пішохід отримав тілесні ушкодження, зокрема, забій головного мозку та внутрішньочерепну гематому. Його госпіталізували до реанімації Маневицької центральної райлікарні.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus