USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин на вантажівці зіткнувся із «ВАЗ»: водій легковика загинув

11 Травня 2019 11:33
Близько 23 години 10 травня у селі Орв'яниця Дубровицького району трапилась ДТП за участю вантажівки, якою керував волинянин, та легковика.

Про це інформує прес-служба поліції Рівненщини.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 60-річний житель Ковельського району, який керував вантажівкою «Volvo», виїжджаючи із узбіччя на дорогу, зіткнувся із легковим автомобілем «ВАЗ 21053», що рухався назустріч. Останнім керував 40-річний житель села Берестя Дубровицького району. Попри вжиті реанімаційні заходи, чоловік помер у кареті швидкої-медичної допомоги.

Пасажир легковика, 40-річний односелець водія, із політравмою перебуває у реанімації. Його стан оцінюють як стабільно важкий.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих слідчі розпочали досудові розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus