USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинянин на викраденому BMW потрапив у ДТП. Фото

17 Липня 2017 15:35
У Ковелі волинянин незаконно заволодів автомобілем 39-річного ковельчанина. Працівники поліції оперативно встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 ( Незаконне заволодіння транспортним засобом ) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Учора, 16-липня, до працівників Ковельського відділу поліції звернувся 39-річний місцевий житель. Волинянин повідомив, що напередодні, з території автомийки на вулиці Володимирській у Ковелі, викрали його автомобіль «BMW 535D».

Поліцейські протягом доби встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 31-річний житель Старовижівського району. Оперативники з’ясували, що чоловік викрав автомобіль «BMW 535D» та потрапив на ньому у ДТП. Внаслідок автопригоди транспортний засіб зазнав механічних ушкоджень. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 1 млн. грн.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 17 Липня 2017 19:53
"Покатався" при*урок старовижівській, тепер все життя відробляти буде..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus