USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянин незаконно віз продукцію для виготовлення ковбас

16 Грудня 2015 13:09
Волинські митники попередили спробу незаконного ввезення продукції для виготовлення ковбасних виробів.

Про це повідомили у прес-службі ДФС у Волинській області.

Посадові особи Волинської митниці ДФС зупинили незаконну спробу переміщення продукції для виготовлення ковбасних виробів вагою 590 кілограмів, яка була прихована у спеціально облаштованому тайнику.

Громадянин України, мешканець одного з райцентрів Волині пояснив, що перетинає кордон в пункті пропуску «Ягодин» у приватних справах, відповідно і вирішив скористатися спрощеною смугою руху «зелений коридор».

Однак, майстерно приховані 380 сіток продукції, посадовці Волинської митниці ДФС виявили під час повного митного огляду авто. Цей товар наш співвітчизник сховав у подвійній підлозі під сидіннями та в багажному відсіку автомобіля.

Оскільки, він порушив частину 1 статті 378 Митного кодексу України та Постанови Кабінету Міністрів України №434 «Про обсяги та порядок ввезення на митну територію України харчових продуктів для власного споживання» від 21.05.2015 року, то весь товар вартістю 53,1 тисячі гривень вилучили та склали адмінпротокол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Максим Показати IP 16 Грудня 2015 22:03
Молодці митники!!! Зловили контрабандиста!!! А то завіз би чувак кучу приспособ шоб виготовляти КОВБАСУ... Це ж вам не наркота якась, а ціла ковбаса! Хотіла людина добру справу робити, але ж забув табличку ділення на митниці. Шкода

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus