USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У волинянина вилучили обладнання для виробництва наркотиків

14 Листопада 2017 16:37
Правоохоронці виявили в будинку 28-річного мешканця Ковель засоби та речовини, котрі могли використовуватися для виготовлення наркотиків. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Так, 13 листопада під час огляду будинку ковельчанина правоохоронці виявили різноманітне обладнання, яке, ймовірно, використовувалося для виробництва наркотиків. Зокрема, у ковельчанина вилучили скляні мірки, колбу, термометр, шприци, фасувальні пакети, а також пакунки із жовтою та білою кристалічним речовинами. Вилучені предмети та речовини направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС.

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання обмеженям волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus