USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин отримав нагороду на 1+1 за найкращий сценарій до телесеріалу

2 Жовтня 2018 11:02
Нагородження переможця та призерів проекту за кращий сценарій телесеріалу відбулося у п'ятницю, 28 вересня, на каналі 1+1.

Володарем призового третього місця у номінації «X-серіали» став учитель ЗОШ №10 м. Ковеля Віталій Волосюк, який презентував журі сценарій до серіалу «Прокляття жовтого дракона», інформує КовельPost.

У якості нагороди він отримав можливість безкоштовно навчатися у Вищій школі Media & Production за обраним напрямком.

За словами призера, перше та друге місця здобули професіонали цієї справи, які уже не вперше працювали над створенням фільмів та серіалів. 1 місце - Олег Березенчук та його фільм «Люстрован», 2 місце - Юрій Петров, «Старі справи».

Віталій Волосюк каже, що отримав хороший досвід у цьому напрямку діяльності, та й школярі спробували себе у новій якості сценаристів. А можливість пройти навчання у професіоналів кіно та медійної справи буде досить корисним у майбутньому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus