USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин отримав подяку від голови ОДА

9 Січня 2015 13:00
Подяку голови облдержадміністрації отримав Почесний громадянин Ковеля Євгеній Іванович Поліщук за активну життєву і громадянську позицію, значний особистий внесок у розвиток Волині та з нагоди 75-річчя утворення Волинської області. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Крім того, Почесного громадянина привітали й з Днем народження, який він відзначив 7 січня. Міський голова міста залізничників Олег Кіндер побажав йому міцного здоров’я, миру, достатку і плідної праці на благо громади ще багато років.

Нагадаємо, що звання «Почесний громадянин міста Ковеля» Євгенію Поліщуку присвоєно рішенням сесії міської ради у 2009 році. Понад 15 років він працював на Ковельському заводі сільськогосподарських машин, де пройшов шлях від інженера-конструктора до головного інженера підприємства. З 1984 по 1988 роки Євгеній Поліщук – другий секретар Ковельського міському Компартії України. Наступні три роки – голова виконавчого комітету Ковельської міської ради. Нині очолює ТОВ «Інтерпорт Ковель». Євгеній Іванович багато зусиль приділяв забезпеченню економічного та соціального розвитку Ковеля, введенню в дію виробничих потужностей та об’єктів соціальної інфраструктури міста.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 9 Січня 2015 13:49
одне місце можна тою подякою підтрети

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus