USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Волинянин отримав поштою фальсифікованих цигарок на 1,5 млн гривень

5 Січня 2024 15:50
У рамках протидії незаконному обігу підакцизних товарів в прикордонні, військовослужбовці оперативних підрозділів Волинського прикордонного загону у взаємодії зі співробітниками ТУ БЕБ у Волинській області виявили мікроавтобус з нелегальними цигарками.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Реалізовуючи наявну інформацію оперативників Держприкордонслужби про можливе отримання волинянином контрафактного товару, правоохоронці виявили 64-чоловіка на одній із вулиць Володимира під час завантаження краму в автомобіль.

У багажному відділенні була чимала кількість тютюнових виробів. Як з’ясувалося, чоловік отримав через поштове відділення 9 ящиків сигарет «Mustang» та «Parliament» загальною вагою понад 130 кілограмів. Усі вони були без відповідних пакувань і марок акцизного податку України.

Читати ще: Підприємець збував через магазини Луцька та Ковеля контрафактні електронні цигарки

Тютюнові вироби орієнтовною вартістю близько пів мільйона гривень правоохоронці вилучили.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». Наразі вирішується питання про накладення арешту на речові докази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus