USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Затримали 26 українців, які у Польщі в підпільному цеху пакували цигарки

13 Вересня 2019 16:39
Районна прокуратура міста Рава-Мазовєцька у Лудзькому воєводстві здійснює процесуальне провадженням, за яким 22 громадян України обвинуватили в участі в організованій злочинній групі та незаконному виробництві тютюнових виробів на велику суму, а також в ухилянні від сплати зборів.

Правоохоронці виявили підпільне виробництво у домоволодінні, яке винаймав українець. Було затримано 26 громадян України, які перебували на підпільному виробництві, повідомляє Польське радіо.

Всі затримані проживали на території домоволодіння. Туди привозили готові партії сигарет та пакували їх. Незаконну діяльність координував 32-річний чоловік.

На підпільній фабриці вилучено професійні машини для пакування сигарет, коробки, фольгу, пристрої для заглушування мобільних телефонів та понад 640 тис. готових сигарет і 24 кг тютюну. Вартість вилучених сигарет становить близько 104 тис. євро.

За попередньою даними, один з затриманих українців орендував нерухомість, а решта затриманих осіб працювали на нього, пакували вже готові цигарки у пачки. Усі тимчасово проживали на терені маєтку. Туди привозили готові партії цигарок та пакували їх у пачки.

За оцінками правоохоронців, за кілька місяців у цеху могли виготовити сигарет на суму близько 1,8 млн євро.

Затриманих обвинувачують в участі в організованій злочинній групі, незаконному виготовленні тютюнових виробів на велику суму, а також в ухиленні від сплати зборів.

32-річного громадянина України обвинуватили, серед іншого, у керуванні злочинною групою. Підозрюваним загрожують штрафи та позбавлення волі до 5 років. Ватажку групи загрожує до 10 років ув'язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus