USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин потребує допомоги у лікуванні важкої хвороби

6 Січня 2020 09:58
Мешканцю Нововолинська Володимиру Сіваку лікарі поставили діагноз рак 4-ої стадії сліпої кишки з метазтазами в печінці та легенях. На даний час чоловік пройшов сім хіміотерапій, з них чотири з додаванням таргентного препарату Авастин, який є дуже дорогим.

6-го січня, коли українці готуватимуться до Різдва, на чоловіка чекає ще одна хімія, а потім операція в Інституті Раку, пише БУГ.

Операція вартує дорого, проте вона прогнозовано допоможе, адже зроблені хімії дали дуже хороший результат. Залишилася всього лише одна хімотерапія і можна буде оперувати.

Чоловік прохає про допомогу, адже для боротьби з хворобою потрібні великі кошти, а до перемоги залишилося всього лише кілька кроків.

Усі небайдужі можуть переказати гроші на лікування волинянина за такими реквізитами: ПриватБанк 4731 2191 1495 7628, Сівак Володимир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus