USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Шахраї збирали гроші на лікування волинського бійця

3 Березня 2016 16:59
Шахраї розміщують неправильний номер картки з проханням перерахувати кошти на лікування волинського бійця. У такий спосіб вони намагаються видурити в українців гроші. Про це інформує волинська волонтерка Наталія Ариванюк, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Фейкове повідомлення з’явилося у соцмережі «Вконтакті» вночі 3 березня. За станом на 16:00 його вже видалили.

«Йдеться про бійця із села Мокрець Турійського району Святослав Прадоша, який втратив ногу. Невідома, яка представилася дружиною бійця Євгенією, розмістила свій номер телефону та невідому картку для перерахунку коштів. Хоча дружину Святослава насправді звати Олена», – пояснює волонтерка.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Святослава Прадоша нещодавно привезли з госпіталя у рідне село в Турійському районі майже без лівої ноги. Постраждав боєць на сході у підлаштованій сепаратистами ДТП. Бійцеві потрібен якісний протез.

Зі слів волонтерки Ариванюк, вона зателефонувала за вказаним номером, однак на тому кінці «дроту» розповісти про проблеми бійця не змогли.

«Зателефонувала за вказаним номером, представившись представницею однієї з фірм. Так звана «Євгенія» не змогла чітко розповісти про проблеми волинського бійця, говорила російською мовою та навмисне часто повторювала «Слава Украине». Можливо, це була одна із сепаратисток, що так намагається видурити кошти та дискредитувати благодійну допомогу бійцям», – вважає Ариванюк.

Волинян просять бути обережними. Аби допомогти волинському військовому стати на ноги, можна перерахувати гроші на Картку ПриватБанку 4149 4978 3532 0443 (Прадош Святослав)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus