USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин - призер чемпіонату України з кантрі-кросу на квадроциклах

27 Травня 2017 20:21
Житель Шацька Андрій Печук – затятий майстер гонок на квадроциклах. У його послужному списку є й призові місця на етапах чемпіонату України.

І - ось новий успіх. Про це пише Віктор Грицюк на сайті Район.Шацьк.

Шачанин відзначився на третьому етапі чемпіонату України з кантрі-кросу на квадроциклах «Ukrainian Cross-Country», зайнявши високе третє місце. Вперше за час проведення таких змагань учасники приїхали в місто Запоріжжя, а етап мав назву «Запорізька січ». Чемпіонат проводився під егідою Федерації мотоциклетного спорту України.

За словами Андрія, на таких екстремальних трасах він ще не змагався - піщано-грунтове покриття, велика кількість поворотів, безліч трамплінів. Під колесами гонщиків опинилися навіть кущі та корені від них. Одним словом - супердрайв!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus