USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Начальник АТГ патрульної поліції Волині їздив п'яним за кермом, - активіст

3 Березня 2018 12:33
Колишній даішник, а нині начальник автотранспортного господарства (АТГ) Патрульної поліції Волинської області, їздив Луцьком у нетверезому стані. Інцидент трапився у ніч з 16 на 17 лютого на вулиці Винниченка. Про це пише на своїй сторінці в мережі активіст Олександр Ніколайчук.

"Я мовчав рівно два тижні (з ночі 16-го на 17-те лютого 2018), очікуючи звільнення ДАІшника з лав Управління патрульної поліції Волинської області. Тим паче, що той особисто обіцяв написати заяву добровільно у найближчий понеділок (а діло було з п'ятниці на суботу). Певно, шкодує за свої слова. Та не дотримав слова офіцер", - йдеться у дописі.

З його слів, порушник - Березюк Андрій Миколайович - начальник автотранспортного господарства (АТГ) ПП Волинської області.

"Він 20-ти років пропрацював чесним ДАІшником в обласному ДАІ. Поїхав "під знак". Бухим. Запах перегару чутно від нього було метрів зо двох, як і наявні всі інші ознаки алкогольного сп'яніння, що проглядалися візуально. Його оформляли у моїй присутності патрульні. Честь та хвала, я б відзначив за виявлену принциповість. Було повідомлено ВБ Волині.

П'яний за кермом - вбивця. Чесно, мені байдуже, як він випетляє від 130-ї в суді. А пропетляє обов'язково. Повірте, знає як. Схем безліч, які не усуваються законодавцями роками. Хіба громадськість не дасть, у що вірю не надто. Є підстави не довіряти ні активістам, ні суддям. Але мені не байдуже, чи залишиться він десь у правоохоронній системі. А цінних кадрів (оскільки взяли назад) зазвичай не викидають назавжди, а переводять десь кудись тишком-нишком", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вася до Ніколайчука Показати IP 3 Березня 2018 13:01
він не ДАІшнік!!! а бувший працівник міліцейського автогосподарства!
Василь Показати IP 3 Березня 2018 13:03
Блін ..... знов розкодувався .... !?
безпека Показати IP 3 Березня 2018 14:07
декларація у Березюка непогана 140 тис. доходів на всю чесну родину, а тут і квартира за 720 тис., і два джипи по 10 тис. доларів (ну в декларації автомобілі звичайно биті ж, і по 75-80 тис. грн.). Де та безпека є....тих, не переряє така сама як і цей слимак?
Волинянин Показати IP 3 Березня 2018 14:36
Ніколайчук чьорт,одних тихенько відпускає,а інших незнайомих грузить по повній,якщо такій ярий самооборонівець то мавби бути однаково справедливий для всіх!!!!а так все з ним ясно!!!!!!!! Хто він і що він!!!!!
Олексій. Показати IP 3 Березня 2018 15:23
Щоб ви розуміли, Ніколайчук разом зі своєми братками, бриють гроші з всяких таких неугідних, що в подальшому в фейсбуці не розповсюджувати інформацію про чергового "п'яничку за кермом". Не дав грошей, тепер ти зірка Фейсбук. Так і всьому випадку, бідолашний Сашко 2 тижні чекав поки Березюк гроші принесе.. Та й не дочекався мабуть..
1234 Показати IP 3 Березня 2018 17:09
А тепер хай сам заяву напише.
Харків Показати IP 3 Березня 2018 23:16
Шкода, що коли Вовченка (начальник УПП луцька) піймали п"яний у Харькові( на той час він був комбатом), то не було такого розголосу.
Знаючий Показати IP 4 Березня 2018 12:37
Знаю особисто Березюка-порядний чоловік! Знаю Ніколайчука-балабол, який цим заробляє на життя! Одному із замів УНП, Березюк перейшов дорогу!!! А Ніколайчук з цим замом ділять все бабло на яке розводять по 130! Ось і вся правда! Один здав інший викинув в соцсіті! Гав......
знаючому Показати IP 5 Березня 2018 21:41
Березюк порядний!!!!!!!!!!!! Запитайте в колишніх водіів автогосподарства УМВС або навіть у вільнонайманих - а--дон а--доном!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus