USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин таємно рубав дерева на території природно-заповідного фонду

27 Жовтня 2022 14:14
До поліції звернувся інженер ДП «Ківерцівського лісогосподартсва» та повідомив, що на території Цуманського лісництва виявив незаконну порубку чотирьох дерев породи вільха.

Про це повідомили у поліції Волині.

На місце виїхали оперативники та наряд групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (м.Ківерці) Луцького РУП ГУНП у Волинській області. Проведеними оперативно-пошуковими заходами поліцейські встановили, що незаконну порубку дерев здійснив 21-річний житель села Карпилівка.

З місця події вилучили знаряддя злочину та інші речові докази у справі. Деревину передали на відповідальне зберігання у Цуманське лісництво.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу на територіях чи об’єктах природно-заповідного фонду) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику за скоєння протиправних дій загрожує штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 27 Жовтня 2022 14:30
Сенсація),з ким не поділився?
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2022 17:15
ліс треба красти лише вагонами, менша тара призводить до проблем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus