USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин виграв Odesa Half Marathon 2018

26 Серпня 2018 16:37
Сергій Оксенюк з Волині здобув перемогу у півмарафонському забігу на третьому Odesa Half Marathon 2018.

Про це повідомляє Жорстка атлетика.

У останні вихідні літа 26 серпня перлина чорноморського узбережжя Одеса прийняла одну з найбільших бігових подій всього чорноморського басейну – 3rd Odesa Half Marathon 2018.

Вперше в історії півмарафонська дистанція в Одесі зібрала більше тисячі учасників, точніше 1125. Всього ж у події взяли участь більше 2 тисяч містян та гостей Одеси, а підтримати спортсменів прийшло близько 4 тисяч глядачів. Перемогу в півмарафонському забігу святкував представник Волині

Сергій Оксенюк, його переможний час 1:12:09. У жінок перше місце та оновлення рекорду траси у спортсменки з Буковини Юлії Профіс, її час 1:20:34, що на 8 секунд краще попереднього рекорду одеситки Валентини Полтавської.

У чоловіків від самого старту боротьба розгорнулась між Олександром Бабарикою та Сергієм Оксенюком. Практично 20 кілометрів спортсмени пробігли разом і лише на останньому кілометрі Сергій зробив пришвидшення та здобув перемогу. В результаті Олександр став другим з фінішним часом 1:12:36, а третя сходинка п’єдесталу за Анатолієм Бондаренком – 1:16:54.

«Відчував, що переможу. Темп був відносно нешвидкий, за особистого рекорду в годину і чотири хвилини сьогодні бігли помірно. Погода порадувала, о восьмій ранку було дуже комфортно бігти як на мене. Авжеж, траса дещо нерівна, але все чудово, організація змагань на дуже високому рівні.

Це був лише третій старт після гірських зборів, тож поки лише набираю форму, але завжди дуже хотілось пробігти в Одесі біля моря»,прокоментував переможець.

3rd Odesa Half Marathon 2018 став яскравою та мажорною нотою бігового літа 2018 року і вже передає своє естафету Run Ukraine Running League 2018 в столицю нашої країни місто Київ, де відбудеться INTERSPORT RUN UA, старт якого буде даний вже 9-го вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus