USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинянин забив вирішальний гол у матчі чемпіонату Польщі

6 Листопада 2017 13:22
У поєдинку 15-го туру чемпіонату Польщі завдяки голу півзахисника з України Тараса Романчука “Ягеллонія” на виїзді взяла гору над “Віслою”.

Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт “Ягеллонії”.

При рахунку 1:1 на 74 хвилині український півзахисник прийняв м’яч на межі позначки для пробиття пенальті та завдав результативного удару низом, встановивши остаточні цифри на табло 1:2.

Примітно, що завдяки даній звитязі “Ягеллонія” набрала 26 очок і займає другий рядок, відстаючи лише на 3 очки від ФК “Горнік”.

Додамо, що Романчук в цьому сезоні провів 14 матчів за “Ягеллонію” в чемпіонаті Польщі, в яких забив 3 голи і віддав 3 ассисти.

Нагадаємо, Тарас Романчук уродженець Ковеля уже кілька років виступає у чемпіонаті Польщі. На сьогодні є одним із лідерів «Ягеллонії», а шлях у футболі почав з футзалу у рідному місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus