USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинянина, який до смерті побив товариша по чарці, посадили на три роки

5 Вересня 2022 22:51
Три роки за ґратами проведе волинян, який до смерті побив товариша по чарці. Наступного дня вбивця вирішив помиритися з потерпілим, однак виявив його мертвим.

Відповідний вирок виніс Луцький міськрайонний суд.

Вбивство трапилося 6 січня. Уродженець села Коршовець Луцького району, будучи п’яним, під час словесного конфлікту завдав товаришу по чарці численних ударів по голові, тулубу та руках. У результаті побиття потерпілий отримав травми, несумісні з життям.

Причиною його смерті стала закрита травма органів грудної клітки, яка супроводжувалась численними зламами ребер, що призвело до розвитку травматичного шоку.

У суді обвинувачений визнав свою вину, розповівши, що того дня разом з потерпілим вживав алкогольні напої, після чого він заснув. Через деякий час обвинувачений прокинувся від удару в обличчя, якого завдав йому товариш по чарці, тож відштовхнув його і той впав. Після цього між ними виникла бійка, в ході якої обвинувачений ударив потерпілого в голову, грудну клітку та руки.

Чоловік сказав, що після бійки він мав намір покинути будинок, однак повернувся в кімнату до потерпілого, аби забрати свої речі, та вдарив ще двічі ногою по тулубу. Після того, як потерпілий сказав «Досить», він забрав свої речі та залишив будинок. З його слів, повернувшись наступного дня до потерпілого, щоб помиритися, він зайшов в будинок та виявив, що останній помер. Про цей інцидент чоловік повідомив швидку допомогу і поліцію та залишився очікувати на місці події. Обвинувачений вказав, що якби знав, що через його дії можуть настати такі наслідки, то одразу після бійки викликав би медичну допомогу.

Врахувавши всі обставини справи, зокрема й те, що родичі померлого не наполягали на суворому покаранні, суд призначив убивці три роки позбавлення волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus