USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина, який вбив свою куму, хочуть відправити до психлікарні

14 Травня 2019 13:28
До 33-річного мешканця шахтарського міста, який убив знайому, пропонують вжити примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу надання психіатричної допомоги із суворим наглядом, інформує прес-служба Волинської прокуратури.

Нагадаємо, уранці 29 листопада 2018 року чоловік під час конфлікту у себе в помешканні почав завдавати потерпілій ударів ножем і не припинив цього робити тоді, коли вона почала втікати та вибігла надвір, спричинивши численні колото-різані поранення, унаслідок яких жінка померла.

Судово-психіатрична експертиза засвідчила, що громадянин у момент скоєння злочину перебував у стані неосудності через наявне у нього психічне захворювання, відтак матеріали провадження скеровані до суду з клопотанням про застосування до нього примусових заходів медичного характеру. Далі – слово за судом.

Довідково: згідно ч. 5 ст. 94 КК України госпіталізація до психіатричного закладу із суворим наглядом може бути застосована судом щодо психічно хворого, який вчинив суспільно небезпечне діяння, пов’язане з посяганням на життя інших осіб, а також щодо психічно хворого, який за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно небезпечного діяння становить особливу небезпеку для суспільства і потребує тримання у психіатричному закладі та лікування в умовах суворого нагляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus