USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин вбив куму, бо вона його рознервувала

30 Листопада 2018 10:59
У Нововолинську чоловік зарізав свою куму через те, що вона заступилася за його дружину під час суперечки. У померлої залишилася сиротою малолітня дівчинка, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

«Місто Нововолинськ, бульвар Шевченка. У трьохповерховому будинку сталося вбивство. 33-річний чоловік зарізав свою куму. Сусіди розповідають, що він був спокійним. Вів здоровий спосіб життя. Сім‘я була чудовою. Що могли спричинити таку агресію, не розуміють», - йдеться у сюжеті.



Відомо, що жінка вранці прийшла додому до нападника, точніше до його дружини. Вони спілкувалися, зі слів сусідів, вбивці не сподобалася про що вони розмовляють. Виник конфлікт. Загибла почала заступатися за свою куму, як раптом чоловік взяв до рук ножа та наніс удари по жінці. Від шоку вона почала втікати, однак вже у дворі чоловік наздогнав її та дорізав. Уже мертвою жінку знайшли двірники. Вони і викликали швидку та поліцію. Медики екстренної медичної допомоги розповіли, що коли прибули на місце, потерпіла лежала уже в калюжі крові.



«На фото померла 29-річна Яна Кривіцька. Молода дівчина, що могло спричинити таку агресію - невідомо. Сиротою залишилася її 7-річна донька. Медики зазначили, що вбитій було нанесено 9 ножових ударів у грудну клітку та у спину.

У вбивці є дружина та двоє дітей. Відомо, що чоловік сам зізнався правоохоронцям у скоєному і сказав, що вона його рознервувала. Поліція відкрила кримінал за даним фактом. Йому загрожує від семи до 15 років за ґратами», - йдеться у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
911 Показати IP 30 Листопада 2018 11:34
Коли вже наздоганяв,то ще та скотина,тихий і спокійний кажуть,ВБИВЦЯ!!!!!Довічно....
111 Показати IP 30 Листопада 2018 11:35
Дати 25,І хай утримують дитину-сироту,бидло таке!
Вася Показати IP 30 Листопада 2018 12:05
Співчутя. А жінка -кума що зразу не могла поліцію викликати як він побіг за кумою, бо пишуть щнайшли вже двірники. От такі між кумами бувають розбірки сьогодні цілуються а завтра рознервувала його ! За вбивство умисно людини треба давати довічно!!!
123 Показати IP 1 Грудня 2018 19:53
Такого Монстра спокійного треба тільки на довічне ув'язнення. І дружина його не краща за нього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus