USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина, який завантажував та зберігав на комп’ютері дитяче порно, покарали умовно

9 Березня 2023 23:23
На Волині судили чоловіка, який завантажував через інтернет та зберігав на комп’ютері дитяче порно. Його покарали умовно.

Про це стало відомо з вироку Нововолинського міського суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що нововолинець Євгеній Г. з жовтня 2019 року завантажував через інтернет відео з ознаками дитячої порнографії. Скачані файли він зберігав на жорсткому диску комп’ютера.

Протиправні дії чоловіка були припинені правоохоронцями 29 липня минулого року, які здійснили обшук за місцем його проживання.

Дії злочинця кваліфікували за ч.1 ст.301-1 КК України, тобто умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій, умисне її придбання, умисне зберігання, та інше переміщенні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження.

У підготовчому судовому засіданні волинянин повністю визнав свою вину. Про чоловіка відомо, що він має вищу освіту, неодружений, працює на ТзОВ «Птахокомплекс Губин».

Суд призначив йому покарання у виді обмеження волі на строк п`ять років з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з вихованням дітей на строк два роки, замінивши це покарання умовним на два роки. Також з нього стягнули 55 тисяч гривень за проведення експертиз.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хз Показати IP 10 Березня 2023 07:48
Тобто за два чи п‘ять років його перестане цікавити порно з дітьми ? В США дають від 25 років тюрми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus