USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянина, у якого вилучили 29 тис. пачок контрафактних цигарок, оштрафували на 85 тис. грн

31 Грудня 2023 06:16
Волинянин хотів зробити бізнес на продажі контрафактних тютюнових виробів, але натомість заплатить 85 тисяч штрафу. У нього вилучили майже 29 тисяч пачок цигарок.

Вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд.

Наприкінці вересня Володимир Ш. без відповідної ліцензії придбав у невстановлених осіб через інтернет 28 тисяч 800 пачок незаконно виготовлених цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка. Цигарки він транспортував з відділення «Нової пошти» у селі Колодяжне до місця свого проживання

Читати ще: У Нововолинську вилучили контрафактні цигарки вартістю 200 тис. грн

5 жовтня вищезазначені цигарки знову були переміщені до «Нової пошти» з метою продажу. Для цього у якості водія Володимир Ш. використав племінницю, яка не знала про злочинні наміри дядька. Правоохоронці припинили незаконні дії та вилучили контрафактні цигарки різних марок.

Про Володимира Ш. відомо, що він народився у селі Білин Ковельського району, є пенсіонером та має третю групу інвалідності.

Між прокурором та Володимиром Ш. була укладена угода про визнання винуватості. Суд оштрафував волинянина на 85 тисяч гривень. Контрафактні цигарки знищать.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus