USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинянина, у якого вилучили цигарок на 2,3 млн, оштрафували на 85 тисяч

3 Лютого 2024 17:33
За матеріалами детективів ТУ БЕБ у Волинській області суд виніс вирок місцевому мешканцю, який хотів перепродати контрафактні тютюнові вироби.

Детективи встановили, що житель Ковельського району незаконно придбав через Інтернет партію сигарет. Отриманий товар чоловік планував продати клієнтам через поштове відділення. При цьому він не був зареєстрований як ФОП та не мав ліцензії на право здійснення торгівлі підакцизними товарами.

Під час проведення слідчих дій детективи Теруправління виявили та вилучили майже 29 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку. Їх орієнтовна вартість – 2,3 млн грн.

Читати ще: На Волині вилучили контрафактні цигарки на суму понад 2,2 млн грн

Рішенням суду обвинуваченому призначено покарання за ч. 1 ст. 204 КК України у вигляді штрафу 85 тис. грн. Вилучену контрафактну продукцію знищать у встановленому порядку.

Процесуальне керівництво здійснювали прокурори Волинської обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонім Показати IP 4 Лютого 2024 10:38
ха-ха-ха В суддів зарплата по 250 тис грн. в місяць, щоб вони справедливо судили треба ще підбавити їм зарплату хоча б мінімум до 2 млн. грн. в місяць

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus