USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянину, якого затримали за вбивство двох дівчат, повідомили про підозру

8 Січня 2020 12:47
Прокуратура Києва повідомила про підозру 34-річному волиняну та його 19-річній спільниці, який затрили у зв’язку із вбивством двох дівчат.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Києва.

Так, дії 34-річного чоловіка та його 19-річної спільниці кваліфіковано за п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України.

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Як повідомлялося, уродженець Ковельщини Сергій Ксьондзик, якого підозрюють у вбивстві на київському Подолі двох дівчат, свого часу відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої і не повертав багатотисячні позики.

34-річного волинянина, який родом із села Любитів Ковельського району, правоохоронці затримали вранці 6 січня на залізничному вокзалі Одеси. Тіла вбитих дівчат, 16 та 19 років, знайшли в київській квартирі на балконі у шафі. Їхні трупи були зв'язані скотчем.

7 січня поліція провела слідчі дії в квартирі, де відбулося вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 8 Січня 2020 14:51
Самий гуманний український суд відпустить під заставу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus