USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянину, який через інтернет купував психотропи, загрожує до 12 років тюрми

20 Серпня 2021 23:23
Жителю села Підгайці, який неодноразово купував з метою збуту наркотики через інтернет загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Луцька окружна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 24-річним жителем села Підгайці Луцького району неодноразового незаконного придбання, зберігання й перевезення з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах, а також незаконного придбання, зберігання і носіння вогнепальної зброї і боєприпасів (ч.ч. 2,3 ст. 307, ч.1 ст. 263 КК України).

Правоохоронці упродовж червня 2021 року встановили два факти придбання молодиком в інтернеті чималих партій амфетаміну та PVP та згодом вилучили у нього ці речовини і незаконно придбаний пістолет із набоями під час проведення обшуку.

Міру покарання волинянину визначить суд.

Зауважимо, що санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 20 Серпня 2021 23:47
А де справа по сину Магери?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus