USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин, який отримав 32 ножові поранення, потребує допомоги. ОНОВЛЕНО

20 Березня 2015 16:14
Волинянин Віктор Тарасюк, перебуваючи на роботі у Києві, постраждав від нападу злочинців. Так, відчайдушно опираючись зловмисникам, які раптово увірвались до квартири, він отримав 32 ножові поранення.

Про резонансний злочин у столиці під час позачергової сесії Волинської обласної ради повідомив депутат Олександр Пирожик.


З його слів, коли зловмисники увірвались в квартиру, де тимчасово мешкали робочі із Волині, 20-річний Віктор Тарасюк вчинив їм відчайдушний опір, унаслідок чого отримав 32 ножових попрання. На щастя, лікарі його врятували, але є значні ушкодження хребта, спинного мозку.

12 березня його таки вдалось транспортувати до Луцька, де відчайдушний хлопець наразі перебуває на лікуванні.

«МРТ показує, що його можна поставити на ноги, але для цього потрібне довготривале та дороговартісне лікування, яке родина самотужки оплатити не здужає. Тому прошу вас, колеги, допомогти молодику й надати хоча б 7-10 тисяч гривень на підтримку його родини», - звернувся обранець громади до присутніх у залі депутатів, які охоче підтримали ініціативу. Таким чином кошти виділять з обласного бюджету.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у ніч із 18 на 19 лютого у місті Києві на вулиці Виборгській трапився резонансний злочин. Близько 3:30 ночі двоє озброєних ножами злочинців увірвалися в квартиру, яку винаймали робочі з Луцька. На заваді їм став 20-річний Віктор. У результаті нічного розбійного нападу оборонець зазнав близько тридцяти (!!!) ножових поранень. Злочинці поранили й 13-річного Михайла, який кинувся Віктору на допомогу (пошкодили трахею й стравохід).

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: 20-РІЧНИЙ ХЛОПЕЦЬ, РЯТУЮЧИ ЛУЧАН, ОТРИМАВ 30 НОЖОВИХ ПОРАНЕНЬ

Для тих, хто може допомогти врятувати життя, - картковий номер матері постраждалого хлопця (КБ "ПриватБанк").

УВАГА: Змінився номер банківської картки мами постраждалого:

5168 7572 9123 2017 - мама Віктора (Ірина Юріївна);

Контактний тел. Ірини: (066) 423-81-87.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
народ Показати IP 21 Березня 2015 08:33
Скільки ти шановний Пирожик з Мазуриком дав від свободи та від себе!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus