USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волиньлісу» пропонують створити резерв дров для бюджетних установ

12 Лютого 2016 11:30
На фоні подорожчання деревини, у тому числі й тієї, яку використовують на дрова, бюджетні структури можуть не впоратися з придбанням необхідної кількості палива. Відтак, обласному управлінню лісомисливського господарства волинські депутати рекомендують створити резерв дров для таких установ.

Під час другого пленарного засідання сесії обласної ради, 10 лютого, депутат Михайло Бегаль озвучив відповідний запит.

Своє прохання він аргументував тим, що деревина стрімко дорожчає. Так само зростає вартість і дров. Нині ж пріоритетний напрямок в сфері енергозаміщення надається заміні газових котлів на твердопаливні.

Отож, замінивши котли, бюджетні установи ризикують опинитися в ситуації, коли паливо для котлів буде занадто дороге для бюджетних установ.

Михайло Бегаль запропонував Волинському обласному лісомисливському господарству створити рентабельний резерв дров для подальшої закупівлі бюджетниими організаціями на вигідних умовах.

Депутати запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus