USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волиньобленерго» витратить понад 150 млн на приєднання споживачів до електромереж

27 Січня 2019 11:51
Виконавця будівельно-монтажних і налагоджувальних робіт для приєднання новозбудованих, реконструйованих чи модернізованих електроустановок замовників до електричних мереж на Волині визначать у результаті відкритих торгів за трьома лотами.

Замовником робіт виступило ПрАТ «Волиньобленерго». Так, лот № 1 передбачає закупівлю будівельно-монтажних і налагоджувальних робіт для приєднання новозбудованих, реконструйованих чи модернізованих електроустановок замовників до електричних мереж на території Ратнівського, Любешівського, Камінь-Каширського, Старовижівського, Любомльського, Ковельського та Турійського районів. Очікувана вартість – 54 мільйони гривень. Аукціон розпочнуть 12 лютого.

У рамках лоту № 2 планують витратити 51 млн грн на роботи на території Нововолинська, Володимир-Волинського, Іваничівського, Локачинського, Горохівського, Луцького районів.

Лот № 3 передбачає роботи на суму 48 мільйонів гривень на території Луцька, Маневицького, Рожищенського та Ківерцівського районів. Термін виконання робіт – протягом року.

Технічне завдання передбачає будівництво повітряних ліній, кабельних ліній, заміну та будівництво трансформаторних підстанцій, влаштування ізольованих відгалужень тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мда Показати IP 27 Січня 2019 12:13
а те що платим за підключення лесятки тисяч то так на,кунфєти?
Іван Показати IP 27 Січня 2019 14:55
Поважаю " Волинські новини" за оперативність і злободенність публікацій! От якби їм (ВН) ще трішки компетентності! Про що ця стаття, особливо її заголовок? Можливо власник обленерго Бойко кинувся у благодійність і прагне потратити вказані у ній мільйони в інтересах волинян? Дочекаєтеся!
споживач електроенер Показати IP 27 Січня 2019 17:03
Мешканці новобудови організувалися в кооператив, купили трансформатор і електроопори. Провели до кожної оселі електрику. Все це нам обійшлося 48000 грн. Коли все довели до належного стану, заплатили обленерго щоб вони взяли на баланс. Скажіть, по іншому можна світло зараз провести до новобудови? То які кошти ще треба на приєднання. Черговий розпил грошей
Правда Показати IP 27 Січня 2019 21:23
Як роботи висновки з цієї статті...? Волиньобленерго (олігархи власники, які за безцінь приватизували дані об'єкти) - це просто благодійники....... А коли на практиці стикаєшся з підключенням новобудов на нових масивах, то ситуація взагалі протилежна - поки об'єднання громадян(кооператив) подає заявку на підключення, то виявляється все переклядається на плечі власників земельних ділянок, які виявили бажання підключитися до існуючих електоустановок або встановити новий трансформатор та провести лінії електропередач для підключення до своїх помешкань, коли постає питання коштів, то Волиньобленерго відписує, що як тільки власники тих самих земельних ділянок не сплатять повність всі платежі, вказані в проекті(який виготовляє підставна фірма-пустишка, яка створена для відмивання коштів). А Коли надсилаєш лист для роз'яснення в НКРЕКП, та сама комісія надає відповідь, що обленерго - це ПРИВАТНА ОРГАНІЗАЦІЯ, ЯКА САМА ВСТАНОВЛЮЄ ЦІНИ НА СВОЇ ПОСЛУГИ І НІЯК НЕ МОЖНА ПОВПЛИВАТИ НА ЇЇ ДІЯЛЬНІСТЬ, ТО ЦЕ ЩО ЗНАЧИТЬ ЩО ДЕРЖАВА ПОМИЛА РУКИ, СКИНУЛА ІЗ СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, А КОЛИ БУЛА ПРИВАТИЗАЦІЯ, ТО ВСІ ТІЛЬКИ АПЛОДУВАЛИ, А ЦІ ОЛІГАРХИ ПОТИРАЛИ РУКИ - ЗНОВУ БУДУТЬ ДУРИТИ ГРОМАДЯН, РОЗВОДИТИ НА ГРОШІ, БО КОМУ Ж НАЙБІЛЬШЕ ПОТРІБНО ЦЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ І ЦІ ЗАМОРОЧКИ...... ПОТРІБНО НЕГАЙНО ПОВЕРНУТИ ВСІ СТРАТЕГІЧНІ ОБ'ЄКТИ У ДЕРЖАВНУ ВЛАСНІСТЬ, ТОМУ ЩО КОЛИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ ВСІЄЇ КРАЇНИ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КЛАНІВ ОЛІГАРХІВ, В ДАНОМУ ВИПАДКУ ЛЮДЕЙ ЯКИМ ДЕРЖАВА, ЇЇ НАСЕЛЕННЯ НА ОСТАННЬОМУ МІСЦІ.., ТО НАЙБІЛЬШЕ ВІД ЦЬОГО БУДУТЬ СТРАЖДАТИ І СТРАЖДАЮТЬ ПРОСТІ ЛЮДИ - ГРОМАДЯНИ НАШОЇ ДЕРЖАВИ!!!
Павло Показати IP 28 Січня 2019 21:10
Для області ця сума дуже мала. Вони на ПММ половину потратять. А житлові масиви це взагалі темний ліс. Люди стали заручниками компанії монополіста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus