USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиньрада ініціюватиме створення обласної асоціації органів місцевого самоврядування

18 Жовтня 2019 16:31
Для налагодження співпраці між органами місцевого самоврядування в області планують створити відповідну асоціацію.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією 17 жовтня.

Про ініціювання створення асоціації «Волинська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» повідомила голова обласної ради Ірина Вахович. З її слів, в області тривають децентралізаційні процеси, щодня вона має зустрічі з представниками ОТГ, районних рад, тож виникло питання щодо впорядкування цієї співпраці. Тому пропонують створити асоціацію, ухваливши відповідний проект рішення під час сесії облради. Йдеться про координацію діяльності, реалізацію спільних проектів тощо.

Відповідно до проекту рішення, пропонують надати голові обласної ради право:

вести переговори з уповноваженими представниками органів місцевого самоврядування з питань, пов’язаних зі створенням Асоціації;

представляти інтереси Волиньради в установчих зборах Асоціації, брати участь в обговоренні і голосуванні з усіх питань порядку денного установчих зборів Асоціації, у тому числі з питань затвердження статуту Асоціації та обрання органів управління Асоціації;

обирати та бути обраною до складу органів управління Асоціації;

підписувати документи, пов’язані зі створенням та державною реєстрацією Асоціації;

бути постійним представником Волинської обласної ради в Асоціації та брати участь у вирішенні будь-яких інших питань, пов’язаних зі створенням, діяльністю Асоціації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus